Bon joc i victòria

L’equip sènior del SEL Vilanova va jugar ahir diumenge el seu millor partit enfront el Químic B, en el primer d’una sèrie de sis encontres que l’han d’enfrontar als participants que van quedant lliures de Quarta Catalana. Va ser a la Teixonera de Barcelona, en un horari ben poc usual: les 10:30 del matí.

Des del primer minut, els jugadors vilanovins van mostrar una altíssima concentració. Aquesta actitud els va permetre guanyar espais al rivals, amb un joc altern de davantera i tres quarts. Tècnicament, la progressió en el joc del SEL es notava sobretot en la seguretat de les passades i el suport continu als jugadors, arribant-se en molts moments a desenvolupar un joc perfectament organitzat. En les fases estàtiques de joc, a més, els vilanovins també van arribar a imposar-se: els davanters van demostrar una clara superioritat a la melée, aconseguint-ne algunes introduïdes pel Químic, i la touche va ser ben executada.

El clar domini durant els primers quaranta minuts es va traduir en el marcador, primer gràcies a la conversió de diverses penalitats per part de l’obertura, en Pepo, i després gràcies a dos assajos, arribats de la mà d'En Dídac i En Julián, i les respectives transformacions, que van permetre els vilanovins anar-se’n al vestidor amb un clar avantatge. La reacció dels locals va arribar a la segona part, gràcies a l’entrada d’homes de refresc, que van aportar un major component físic i velocitat. Això els va permetre marcar un assaig; però la defensa vilanovina es va mostrar efectiva, i els restants intents per part del Químic van ser abortats. El 23 a 5 final mostrava la superioritat del SEL i, a la vegada, és la mostra més evident de la progressió del sènior del club vilanoví.

L’equip ha dedicat aquesta victòria al primera línia Pau Marc Mestres, que no va poder disputar el partit per la sobtada mort de la seva àvia. Des d’aquí, i en nom del club i dels jugadors, volem donar el més sentit condol a en Pau i la seva família en aquestes moments difícils.