Bons resultalts dels equips del SEL

El cap de setmana passat va ser d'alta intensitat per al club de rugby de Vilanova i la Geltrú. Dissabte, els equips de l'Escola de Rugby del SEL van participar de la Sisena Trobada d'Escoles i Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins que va organitzar el mateix club al camp de rugby de les pistes polisportives de la ciutat. L'endemà diumenge, en el mateix escenari, el sènior s'enfrontava al RC Mataró i s'enduia la victòria per 39 a 10.


El camp de rugby de les Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú va viure, el passat dissabte 6 de febrer, una nova Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins de rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú, juntament amb el BUC, el RC Tarragona i l'Hospitalet van disputar un quadrangular en les tres categories d'Escola (prebenjamins, benjamins i alevins) davant d'un nombrós públic. Tot i que el vent va acompanyar la jornada, no va impedir que els més de cent cinquanta nenes i nens, amb edats entre quatre i tretze anys, disfrutessin al màxim dels partits i de l'ambient en una matinal intensa. L'activitat va comptar amb la presència del regidor d'Esports de la ciutat, sr. Salvador Becerra, que va poder viure in situ les evolucions dels jugadors locals.

Els alevins del SEL van aconseguir endur-se la victòria enfront del Tarragona i de l'Hospitalet, caient només enfront d'un BUC més conjuntat i tècnic. Per la seva banda, els benjamins van aconseguir meritòries victòries enfront L'Hospitalet, el CR Tarragona i el BUC "B", mentre que els prebenjamins guanyaren el seu enfrontament amb el BUC "B" i empataren el matx amb el BUC "A". El ferm progrés dels joves jugadors vilanovins és un fet que confirmen no ja només els resultats, sinó sobretot l'actitud sobre la gespa i davant del rival.

Per la seva banda, el sènior disputà diumenge 7 el seu partit enfront el Rugby Mataró. L'equip del Maresme, tot i la seva joventut, va demostrar la suficient força i contundència per oferir conjuntament amb el SEL un bon espectacle a les persones que s'acostaren al camp de les Pistes. L'equip local no va començar gaire fi, i tot i avançar-se en el marcador gràcies a un cop de càstig, va veure com els visitants aconseguien un assaig en els primer quart d'hora. Mica en mica, els jugadors blaus es van resituar sobre el camp i van començar a desenvolupar un joc fonamentat en la força de la davantera, i en el trencament de la línia defensiva. Aviat els vilanovins van recuperar la iniciativa en el marcador, i pas a pas van anar augmentant la distància gràcies als assajos dels seus homes pesants. Al final, el 39 a 10 reflectia la superioritat d'un SEL que si bé no va disputar el millor partit de la temporada, sí que va poder dedicar la victòria a un dels seus jugadors, David Porto, que dissabte vinent podria debutar amb la selecció catalana absoluta en el partit que enfrontarà Catalunya a Suècia, a sant Boi.

Quan disposem de les fotografies,
les penjarem al web i a l'Espai Picasa