Victòria del Vilafels enfront el Químic


Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van afrontar el passat dissabte el segon partit de la segona de la Lliga Catalana. Arran de l’acord entre el SEL i el Castelldefels (CRUC), els infantils vilanovins formen un combinat amb els infantils del club del Baix Llobregat per aquesta segona volta; el rival per aquest segon matx era el barceloní conjunt del Químic.


El combinat SEL-CRUC va començar el partit molt concentrat, amb una defensa pressionant i ben organitzada, que impedia al Químic avançar en les fases de joc. A l'atac, l'equip integrat pels infantils vilanovins es va demostrar letal: en el primer temps aconseguí quatre assajos fruit de la seva capacitat per combinar a la mà i trencar la línia defensiva dels barcelonins. Amb el 24 a 0 en el marcador, el segon temps va mantenir una tònica similar, tot i que el SEL-CRUC va patir els efectes d'una banqueta molts més reduïda. El Químic, que no donà el seu braç a tòrcer en cap moment, va aconseguir una marca gràcies a la fortalesa de la seva davantera. Al final, 41 a 5 en un partit que suposa la segona victòria consecutiva del SEL-CRUC.


Val la pena destacar que, com el Guillermo Mesa en el partit de fa unes setmanes a Girona, dissabte dos jugadors del SEL van aconseguir les seves primeres marques en categoria infantil:en partit oficial: el tres quarts Ignacio Erramuspe i el primera líni Aitor Reyes. Felicitats a tots!


Podeu veure totes les fotografies que va fer en Pedro Guerra,
delegat de l'equip, clicant sobre aquest enllaç.