Intens cap de setmana del SEL Vilanova

D’intens i profitós han qualificat, des del SEL Vilanova i la Geltrú, el cap de setmana passat. Els tres equips del club van desplegar-se al màxim; el divendres, l’equip sènior va disputar un partit amistós amb el club anglès del Huntingdon. Dissabte, els equips prebenjamí i aleví van participar en la Trobada d’Escoles de Rugby de Cornellà. I en tots tres casos, el resultat ha estat definit com a òptim per part del club.


De nou amb el camp de rugbi de les Pistes Polisportives com a escenari, l’equip sènior del SEL VNG va enfrontar-se amb els joves del Huntingdon, equip que té signat un contracte de col·laboració amb els potentíssims Saints de Northampton (equip de la Guinness Premiership, una de les dues millors lligues del continent europeu). A l’igual que en el seu primer partit de fa quinze dies, el resultat era el de menys; des de la Junta s’ha destacat que “respecte al primer partit, hi ha una notable millora. No tant en aspectes tècnics, com sobretot pel que fa a la mentalitat d’equip; és evident que s’han de polir molts serrells, però la mentalitat és la correcta i, a més, en una setmana hem tingut tres noves incorporacions. El nostre objectiu no era disposar d’un sènior, però els fets s’han acabat imposant i hi ha un bon caldo de cultiu”.



Pel que fa a l’Escola de Rugby, dissabte els jugadors i les seves famílies van desplaçar-se a Cor, on participaren de la Trobada d’Escoles corresponent al mes d’abril. L’equip de prebenjamins va disputar tres partits, enfront del RC Tarragona, el RC Sitges i el Liceu Francès, mentre que els jugadors alevins van formar un combinat amb el RC Tarragona per enfrontar-se al BUC, el Sitges i el Liceu. L’entrenador de l’Escola ha destacat que “amb aquests partits, els jugadors van agafant un ritme i també un rodatge importantíssim. Com sempre, no és tant el fet de guanyar o perdre sinó de donar sobre el terreny de joc el màxim d’un mateix. I en aquest sentit estic content perquè hi ha una més que notable millora respecte a la Trobada de l’Hospitalet. Ja no estem davant de jugadors individuals, sinó davant d’un equip, i això és més meritori del que sembla, en aquestes edats”.


El SEL VNG continuarà, aquest mes d’abril, amb els seus entrenaments a les Pistes. Els dimecres i divendres, de sis a set, amb la quitxalla; i els dilluns, dimecres i divendres, de vuit a deu del vespre, amb els sènior. Segons han declarat fonts del club, “ara toca mantenir la feina feta fins ara i mirar de progressar encara una mica més”.