Intens cap de setmana

Trobada a Castelldefels al matí, amb els amfitrions i el CNPN; partit del sènior a la tarda, enfront del CEU “B”. Enmig, partit també dels cadets cedits al RC Tarragona, enfront del RC Sitges, a mitja tarda. No és d’estranyar que més d’un acabés traient la llengua i esbufegant dissabte al vespre.

El matí va ser plujós, però això no va impedir a gairebé el 100% dels jugadors de l’Escola de Rugby acostar-se a Castelldefels per tal de disputar un parell de partits amistosos amb l’equip del Baix Llobregat, i els futurs enginyers. Els resultats, per ser la primera “trobada” de la temporada, van ser òptims: els alevins van aconseguir imposar-se al CRU Castelldefels, mentre que van caure derrotats per un estret marge enfront dels blau-i-negres. Els benjamins, per la seva banda, van perdre amb els locals però van aconseguir un més que meritori empat amb el Poblenou. Tot i l’aiguat, la satisfacció dels joves jugadors del Vilanova era evident.

A la tarda, l’equip sènior va continuar amb la seva preparació de cara a la disputa de la lliga de Quarta Regional. Davant d’un CEU força conjuntat, el XV vilanoví va saber plantar cara sense dubtes ni titubejos. La millora a la línia va ser evident, sobretot si prenem com a referència el partit de diumenge passat enfront el Químic “B”. Durant els primers quaranta minuts, amb els jugadors del SEL buscant la seva posició en el camp, els locals van saber aprofitar els buits creats darrera la línia visitant per fer-la retrocedir a base de puntades precises. Així van aconseguir crear les oportunitats que es concretarien en quatre assajos. La resposta vilanovina, més fonamentada en l’empenta de la davantera i el joc a la mà en fases, va tenir lloc a la segona part, amb l’assaig de David Porto, que s’emportà per davant mitja defensa local, amb l’acompanyament de dos jugadors vilanovins i amb un bloc més compacte. A mesura que passaven els minuts, però, el CEU recuperà el joc al peu amb el destarotament que això comportava per a la defensa vilanovina. Al final, el 39 a 5 en el marcador no acabava de reflectir el bon partit dels vilanovins.