El cap de setmana del SEL

El passat dissabte 15 de novembre, una delegació del SEL Vilanova i la Geltrú, encapçalada pel seu secretari, en Màrius, va desplaçar-se a Perpinyà per signar la carta USAP-Rugby Català. Conjuntament amb clubs com el RC Cornellà, el RC Tarragona o el RC Martorell, el SEL Vilanova i la Geltrú ha establert un acord de col·laboració amb l’equip nordcatalà a nivell de rugby base per tal d’implementar les relacions entre el rugby de la Catalunya Nord i el de la Catalunya Sud. A l’acte hi van ser presents representants de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Perpinyà, així com el president de l’USAP, Paul Goze, i el president de la Federació Catalana de Rugby, Xavier Albert Canal. També es va comptar amb la presència d'André Sanac, segona línia i capità del mític equip que aconseguí el Bouclier de Brennus per als de Perpinyà el 1955. Des del club vilanoví s’ha destacat que la signatura d’aquest acord, en un club jove com el nostre, obre una sèrie de possibilitats, d’intercanvi d’experiències, que només poden ser positives.


A nivell esportiu, l’equip sènior del SEL va disputar també dissabte un partit amistós enfront el Químic B al Camp de la Teixonera. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a l’assaig de Xavi Peiró i realitzar una brillant primera part, la superioritat física dels barcelonins va fer que aquest s’enduguessin la victòria per 27 a 5. Esperem poder oferir-vos-en ben aviat imatges o vídeos: seguiu en línia!

Les activitats dels SEL tenen continuïtat aquet proper cap de setmana, quan l’Escola de Rugby (alevins, benjamins i prebenjamins) es desplaçaran a Sant Boi per disputar la segona Jornada del Campionat de Catalunya.