Debut dels prebenjamins i molt bon paper de la resta de categories


Els prebenjamins del SEL es van estrenar dissabte en la Trobada d'Escoles a Badalona on es va enfrontar a la UE Santboiana, Cornellà, Barça i Poble Nou. Totes les categories: alevins, benjamins i prebenjamins van defensar els colors del SEL Vilanova en les diverses competicions en les que participen. La victòria del sènior en el seu desplaçament a Castelldefels va tancar diumenge el cap de setmana del SEL Vilanova i la Geltrú.

A les instal·lacions Paco Águila de Badalona, els joves jugadors del SEL van enfrontar-se al club local, el FC Barcelona i la UE Santboiana. Els millors resultats foren aconseguits pels alevins: un empat amb la Santboiana i dues victòries, enfront el Barça i l’ARPN, certifiquen la correcta evolució dels jugadors d’aquesta categoria i la bona posició en el Campionat de Catalunya. Els benjamins, amb el debut de 3 nous jugadors, Bernat, Marino i Pau, van disputar amb intensitat els seus partits aconseguint una victòria i un empat més que meritoris, gràcies a un envejable esperit de lluita. Pel que fa als prebenjamins, nou equip del SEL enguany, també amb el debut d'un jugador, Marc, mostraren una magnífica predisposició en els seus partits tot i la limitació d'efectius. Destacar el suport dels jugadors José Maria i Nil que tot i ser de categoria rovelló van ajudar als seus companys del pre-benjamí. La presència del Calella RC a la trobada va permetre, a més, disputar partits amistosos amb aquest jove club del Maresme en categoria aleví i benjamí.

L’endemà diumenge, el sènior del SEL va desplaçar-se a Castelldefels per enfrontar-se, a partir de les dues del migdia, al club local. Amb una climatologia adversa, els vilanovins van veure com els del Baix Llobregat arribaven a disposar de deu punts d’avantatge a vint minuts del final (22-12); però un darrer quart d’hora excepcional va permetre al SEL imposar-se per un ajustat 22 a 24.

Des de la junta directiva es valora molt positivament el fet de poder tenir una nova categoria defensant els colors de la ciutat: el fet d'haver participat en la darrera edició de la Fira de Novembre, ha permès que la ciutadania ens conegui més bé i ha fet que tinguem molta gent interessada per practicar el rugby a Vilanova i d'aquí la possibilitat d'inscriure en la trobada de dissabte un equip prebenjamí. Els nens estan motivats i molt contents de poder competir.