Els infantils dels SEL vencen al GEiEG

Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van desplaçar-se el passat dissabte a Girona per tal de disputar el primer partit de la segona volta de la Lliga Catalana. Arran de l’acord entre el SEL i el Castelldefels (CRUC), els infantils vilanovins han format un combinat amb els infantils del club del Baix Llobregat per aquesta segona volta; els mateixos jugadors han batejat el combinat com a Vilafels, amb un joc de paraules amb el nom de les dues ciutats.

Tot i començar el partit freds, els vilanovins van anar millorant amb el pas dels minuts. La força física dels gironins, i sobretot un parell d’errades en defensa, van fer que al descans el marcador reflectís un 12 a 10 favorable als locals. A la represa, però, la major continuïtat en el joc del combinat SEL-CRUC i la seva capacitat defensiva, van contribuir a una remuntada en què l’aportació dels jugadors vilanovins va ser capital. Al final, el 12 a 25 traduïa la superioritat dels visitants.

Podeu veure les fotografies del partit en aquest enllaç.