Final de Temporada a Girona

Les diferents categories del club de rugby vilanoví van viatjar a Girona per compartir un cap de setmana de rugby, natura i amistat.

El passat cap de setmana el SEL Vilanova organitzà el viatge de final de temporada de l'Escola de Rugby; aquest cop, la destinació era Medinyà, petita població propera a Girona on els joves jugadors del club vilanoví van disfrutar d'un cap de setmana de natura i lleure.

Mentre divendres al vespre jugadors, tècnics, pares i membres de la junta directiva arribaven a Medinyà i es preparaven per sopar, la jugadora del sènior femení Clàudia López recollia a la Nit de l'Esport de Vilanova i la Geltrú el reconeixement a la trajectòria del Club enguany, en la forma del Premi Pasífae.


El dissabte al matí, l'expedició vilanovina es desplaçà a les instal·lacions del GEiEG (Girona), on els joves jugadors del club local els esperaven per fer un entrenament conjunt entre les dues escoles i després diferents partits per categories. L’objectiu marcat, que els jugadors i tècnics del SEL compartissin una bona estona i aprenguessin diferents tècniques i maneres de jugar, va veure's plenament assolit, tot i la xafogor del dia. Després de la jornada, tots els jugadors van compartir el preceptiu Tercer Temps a les instal·lacions del club local.

A la tarda,i després d'un picnic a la zona propera de Fontajau, l'Escola es desplaçà a Banyoles, on passejà llargament per la zona propera a l'Estany abans de tornar cap a Medinyà. El diumenge es va destinar a diverses activitats lúdiques i esportives a la zona propera de la Casa de Colònies i, després de dinar, l'expedició vilanovina tornà cap a casa.




Podeu accedir a totes les fotografies fetes per en Carles Pons,
a través d'aquest enllaç