El sènior encaixa un sever correctiu

Després d’una sèrie de partits a casa, diumenge passat el sènior del SEL Vilanova va desplaçar-se a Barcelona per enfrontar-se al camp de la Teixonera a l’AR Poble Nou. L’ARPN, format per jugadors amb anys d'experiència, va imposar-se sense pal·liatius als vilanovins emprant un joc tàctic i ràpid. No en va, el conjunt de Barcelona va acabar enguany en la segona posició de la lliga.

El SEL va saltar a la gespa de la Teixonera amb ganes, però ben aviat es va veure que no era capaç de trobar el seu espai en un partit on els locals van saber jugar aprofitant les febleses dels vilanovina. Amb puntades tàctiques i trobant la superioritat de la línia dels tres quarts, els del Poble Nou van imposar el seu ritme durant tot el primer temps. Ja a la segona part, els vilanovins van reaccionar, i al clàssic joc de davantera hi van afegir una millor col·locació tàctica, fet que els va permetre aconseguir un assaig d’orgull.

L’activitat del club vilanoví continua aquest dissabte. L’Escola rebrà el RC Gòtics i el RC Cornellà en una Trobada a partir de les 10 hores al Camp de Rugby de les pistes polisportives, mentre que el sènior es desplaçarà a la tarda a Viladecans per participar com a club convidat en el Triangular que organitza el club local, el Rugby Sales Viladecans. Per la seva banda, els infantils del Vilafels s'enfrontaran en el marc de la Copa Catalana l'Enginyers, el Sitges i el BUC.