Primer triomf del sènior

L’equip sènior del SEL Vilanova va superar clarament el Rugby Valls, en un partit que ja ha entrat per mèrits propis en la història del Club. Des de l’inici del partit, l’equip va fer evident que continua la seva progressió. A l’entusiasme dels amistosos previs, s’hi sumà aquest diumenge la major concentració i la confiança en les pròpies forces. A nivell individual els jugadors també han millorat en un esport on l’aspecte tècnic és molt important.

Només iniciar-se el partit, l’equip de Valls es va veure sorprès per la pressió a què foren sotmesos pel SEL Vilanova: als tres minuts de joc, els jugadors locals van aconseguir plantar l’ovalada en zona de marca i aixecar un 5 a 0 al marcador. Tot i així, els visitants van reaccionar aprofitant els errors del SEL: dos cops de càstig, als quatre i deu minuts, van donar la volta momentàniament al marcador (5-6).

L’avantatge dels de l'Alt Camp, però, no durà gaire ja que als catorze minuts el SEL tornaria a entrar en zona de marca. Va ser després de diverses fases quan el “tercera clau” es va despenjar de la melée a pocs metres de la línia, i va entrar amb l’ajut de la davantera. La reacció dels visitants no es va fer esperar, però una puntada imperfecta per part del Valls va acabar en mans de l’ala del SEL, que va iniciar un contraatac que acabà amb la botxa plantada entre pals. La primera part finalitzava amb un 17 a 9.

A poc d’iniciar els segons quaranta minuts, els locals ampliaven el seu avantatge transformant un cop de càstig i, posteriorment, aconseguint un altre assaig després d’una bona jugada d’equip. El 27 a 9 enfortia el joc local, i complicà la reacció dels visitants que es recolzaven massa en les individualitats. D’aquí fins al final del partit, es va continuar lluitant i encara van caure diversos assajos fins arribar al 41 a 21 final.

Com va dir el President, una victòria amb regust èpic. El valor d’aquesta primera victòria del sènior se suma a d’altres èxits que va aconseguint el Club, a nivell d’Escola, d’organització o institucional. El SEL Vilanova va creixent gràcies al sacrifici, l’entusiasme i el compromís. I cada dia, amb més orgull.

Podeu veure'n fotografies, clicant aquí.