Tercer partit del sènior del SEL

El SEL Vilanova va rebre el passat divendres el club anglès de Bowdon RUFC, enfront l'equip de Veterans del qual l'equip de la capital del Garraf va disputar el tercer partit de la temporada de la seva fundació. Els progressos dels vilanovins han estat notables, fins al punt que els britànics van mostrar la seva sorpresa davant del fet que els locals només haguessin disputat fins aquell moment dos partits.

La feina que l'equip està realitzant es va traduir en una millor organització del joc, especialment en el moviment agrupat dels davanters. Producte de la pressió entusiasta que van exercir sobre els rivals, van ser els assajos aconseguits a la primera part, als minuts 8 i 33. A la mitja part, el SEL anava per davant en el marcador per 12 a 7, fruit de l'enorme sacrifici exhibit a l'hora d'aconseguir i defensar cada pilota.

Al segon temps, la major experiència dels anglesos es va fer notar en el joc i en el marcador final de 19 a 12, diferència estreta tracntant-se d'equips amb una trajectòria tant diferent. De tota manera, el SEL Vilanova va disposar de diverses oportunitats per anotar, però alguns errors en la conducció de la pilota ho van impedir.

El més destacable, com ja hem dit amb anterioritat, va ser el treball de la davantera, tot i jugar amb les melées pactades i la poca capacitat de conservar la pilota a la touche per la murrieria dels anglesos. L'experiència va ser excel·lent per a un equip en plena formació, amb diversos debutants entre les seves files. L'entusiasme, que esperem que es mantingui i augmenti, és la principal virtud d'aquest grup de jugadors.