Cap de setmana, 24/25 de gener

Al SEL Vilanova i la Geltrú l’espera un cap de setmana intens. D’una banda, dissabte l’Escola es desplaçarà a Cornellà per participar a la Sisena Jornada del Campionat de Catalunya d’Alevins, on es trobarà amb el club local, el Barça i el BUC; després de l’aturada de les festes nadalenques, els entrenaments s’han reprès amb força i tot fa pensar en una bona actuació a la ciutat del Baix Llobregat.


De l’altra, el sènior s’enfrontarà el diumenge, a partir de les 12:30, al Rugby Valls. Serà la tercera vegada que ambdós clubs mesuren les seves forces; de moment, l’historial reflecteix una victòria per a cadasscú. Diumenge tindrem, doncs, el desempat.

ACTUALITZACIÓ 25/01: El fort vent provocat pel temporat ha obligat a suspendre la trobada de Cornellà un cop jugat el primer partit d'alevins, i iniciats els de prebenjamins i benjamins. Des del RC Cornellà, però, se'ns ha confirmat la voluntat de realitzar més endavant la trobada d'acord amb les possibilitats que ofereixi el calendari.
Des del SEL Vilanova i la Geltrú, a més, volem mostrar el nostre més sentit condol i la nostra solidaritat als familiars i amics de les víctimes del temporal al nostre país.


Com arribar a l'Estadi de Cornellà?


Mostra un mapa més gran