Èxit de participació en la Jornada del Campionat de Catalunya

El camp de rugby de les Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú va viure, el passat dissabte 31 de gener, una nova Jornada del Campionat de Catalunya d'Alevins de rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú, juntament amb el CRU Castelldefels, la UE Santboiana i el FC Barcelona van disputar un quadrangular en les tres categories d'Escola (prebenjamins, benjamins i alevins); tot i la previsió de mal temps, la metereologia va respectar el desenvolupament de la Jornada i la pluja només va fer acte de presència quan ja s'estaven disputant els darrers partits.

D'aquesta manera, els prop de cent-cinquanta infants participants van poder fruir d'una matinal intensa. Els alevins del SEL van aconseguir endur-se la victòria enfront el CRU Castelldfels, a la vegada que plantaven cara als potents FC Barcelona i UE Santboiana; des del club s'ha destacat la millora en l'actitud dels jugadors alevins, així com el ferm progrés en benjamins i prebenjamins, que van veure minvada la seva actuació per algunes baixes de darrera hora.

El proper dissabte, l'Escola del SEL Vilanova i la Geltrú es desplaçarà a Castelldefels, en la darrera jornada de la fase regular del Campionat d'Alevins. El sènior, per la seva banda, s'arribarà a Olot per disputar, a partir de les sis de la tarda, el seu enfrontament amb el Garrotxa Rugbi Club.