Dia del Club


Més de cent persones van gaudir diumenge passat del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugby de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on gaudir del nostre esport i els seus valors en un ambient lúdic i distès.


D’aquesta manera, des de les onze del migdia al camp de rugby de l’antiga Sínia de Cal Batadet (Pistes Polisportives) es van anar succeïnt diverses activitats, d’entre les quals val la pena destacar el concurs de xuts a pals, organitzat per categories, i els partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club, va procedir al lliurament de recordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre una medalla commemorativa, i es destacà especialmen el paper de dos jugadors que van rebre una menció especial: Aitor Reyes i Ferran Puig. Del sènior, per la seva banda, van rebre un sentit homenatge per la seva trajectòria i el seu compromís, En Toti i en Chipi.





L’àpat va donar per acabada una jornada que va servir per intercanviar experències i anècdotes. No és aquesta la darrera activitat del SEL. L’Escola del Club es desplacarà el proper cap de setmana a Osseja; en aquesta població cerdana, els joves jugadors del SEL podran conèixer de primera mà l’experiències d’una Escola de Rugby de la Catalunya Nord i la manera com allí es viu aquest esport, en un marc natural envejable.