Final de temporada a l'Alta Cerdanya (13-14 de juny)

El passat cap de setmana l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va disfrutar del més que merescut viatge de final de temporada. Més de vint jugadors van desplaçar-se, acompanyats de tècnics, directius i pares, a la vila cerdana d’Osseja, on els esperava el Rugby Athletic Cerdanya Capcir, RACC XV, per gaudir d’una jornada intensa d’esport i natura. La voluntat en fer el desplaçament era compartir al màxim durant tot un cap de setmana l’experiència de la temporada i conèixer de primera mà com es viu el rugby a la Catalunya Nord; en aquest sentit, l’experiència no és pot considerar sinó extremadament positiva i enriquidora.


El club amfitrió, el RACC XV, tenia preparada una magnífic recepció al vilanovins, i després d’un àpat conjunt els joves van realitzar una intensa sessió d’entrenament compartit en unes instal·lacions magnífiques. L’activitat esportiva finalitzà amb els preceptius partits; amb posterioritat, es procedí a l’intercanvi de presents i a la celebració del Tercer Temps.



Aquí no acabà l’activitat del SEL ja que, després de fer nit en un hotel de muntanya al llac de les Bulloses (més de dos mil metres d’alçada), l’Escola de rugby de Vilanova va visitar diumenge les instal·lacions del complex polisportiu de Matamala, a la comarca del Capcir. Aquestes són les instal·lacions on l’USAP, l’equip de Perpinyà campió de la lliga francesa de rugby, realitza els seus stage de pretemporada. A l’estadi Jeannot Sanchez, els integrants de l’expedició vilanovina disputaren un lleuger partit que enfrontà jugadors, tècnics, pares i directius.

Des de la Junta Directiva s’ha volgut destacar tant l’exquisita atenció rebuda per part del RACC XV com, sobretot, la il·lusió de tots els jugadors a l’hora de viure i compartir rugby amb gent de la Catalunya Nord. “Veure com aquest joves disfruten jugant a rugby en un camp com el d’Osseja, i aprofiten per aprendre detalls, per fer amistat, per aprofundir els seus lligams com a equip, és en certa manera un magnífic resum del que pretenem amb el projecte d'una Escola de Rugby a la nostra ciutat”, han declarat.


Podeu veure fotografies d'aquest cap de setmana a l'Àlbum Online de Picasa del club, i a la carpeta d'En Dani Porlan.