Contundent victòria del SEL enfront el Castelldefels

La victòria del sènior tanca un cap de setmana brillant per
totes les categories del Club




Sort dispar per als equips del SEL Vilanova en l’atepeïda agenda del cap de setmana passat. Dissabte l’Escola participava en la segona Jornada del Campionat de Catalunya, amb un paper destacat dels benjamins; diumenge, el conjunt infantil debutava enfront del RC Cornellà, i el sènior mesurava forces amb el Castelldefels RUC.

Al Camp de la Foixarda, el RC Gòtics, el BUC, els gironins del GEiEG i el Sant Cugat foren els clubs que acompanyaren al SEL en la segona trobada de la temporada d’Escoles. Amb un aleví profundament delmat pels estralls causats per la grip, van ser els benjamins els encarregats de deixar ben amunt la senyera del club. I és que, no en va, aquesta categoria finalitzà la temporada passada en sisena posició del Campionat de Catalunya. Amb victòries enfront del Gòtics, els GEiEG i el Sant Cugat, i una única derrota enfront del BUC, els joves jugadors entrenats per Pau Mestres demostren la seva fiabilitat com a conjunt. Destacable, també, la presència per primera vegada en una Trobada d’un equip de minis del SEL: jugadors de menys de sis anys que van disfrutar amb entusiasme de l’experiència.


L’endemà diumenge, els infantils debutaven al Camp de Rugby de les pistes d’atletisme enfront del conjunt de Cornellà. Tot i el vent, que va deslluir algunes fases de joc, els vilanovins van demostrar la suficient confiança i fermesa per tractar de tu a tu els del Baix Llobregat i, tot una ajustada derrota, sortir de la gespa de l’estadi amb el cap ben alt. A l’encontre de la categoria infantil el va seguir un partit del sènior, primer de la temporada a casa. I això es va notar en la motivació d’un XV local que ben aviat va avançar-se en el marcador gràcies a l’agilitat d’una davantera que va sorprendre en molts moments la defensa del Castelldefels. El SEL va saber anar marcant distàncies en el marcador durant el primer temps, en què van dominar el partit tot i el vent en contra. A la segona part, però, l’entrada d’homes de refresc per part del Castelldefels, especialment en davantera, va igualar les forces de tots dos conjunts. El marcador final, però, reflectia un ampli marge: 41 a 21 a favor dels vilanovins.

Més enllà dels resultats concrets, però, fonts del Club han volgut destacar el debut de “minis” i infantils. En una carrera de fons com la nostra, totes les passes són importants. I aquestes ho són molt.