Victòria del SEL enfront l’Arenys de Munt


En una matinal freda i plujosa, l’equip de rugby de la capital del Garraf va imposar-se al CE Arenys de Munt, jove equip de la vila del Maresme que va mostrar en tot moment una actitud combativa i de nivell. Per la seva banda, els infantils del club van disputar dissabte al migdia a Sant Cugat el seu primer partit com integrants del Castelldefells Rugby Unió Club.

Tot i que la climatologia no va acompanyar gaire, diumenge al matí el camp de rugby de les pistes d’atletisme va tornar a ser escenari d’un partit. El rival era el Club Esportiu Arenys de Munt, que recentment ha creat la seva secció de rugby; tot i així, els del Maresme van demostrar un més que notable esperit de lluita. El matx, que va caure de la banda vilanovina per la superioritat en els rucks i els mauls de la davantera local, va ser un exemple de camaraderia. “En un partit d’aquest tipus, i sempre partint del màxim respecte pel rival, l’objectiu no és tant la victòria com sobretot passar una bona estona i ajudar-nos entre tots a desenvolupar aquest esport”, han indicat fonts del club. “No fa pas tant, nosaltres érem igual de novells; ara hem guanyat en experiència, que no és poc. L’Arenys ha demostrat bona predisposició i un esperit excel·lent, i segurament això no acabarà aquí”, han reblat. La folgada victòria local per 61 a 5 va ser el menys important d’una jornada en que la camaraderia del rugby va primar per sobre d’aspectes més competitius.

D'altra banda, el club de rugby de la ciutat ha arribat a un acord amb el Castelldefels Rugby Unió Club per tal que els infantils disputin matxs oficials en condició de cedits amb el club del Baix Llobregat. “La nostra intenció és que juguin, perquè més que cap esport, el rugby és un esport que s’aprèn jugant. Des del Castelldefels ens van plantejar la possibilitat d’unir forces, i això és el que hem fet. El Castelldefels és un club amb qui sempre hem tingut bones relacions, i ara hem pujat un esglaó més”. L'acord garanteix la idiosincràcia dels dos clubs, i a la vegada permet als jugadors vilanovins continuar evolucionant gràcies a l'entrada en competició. Fruit d'aquest pacte entre els dos clubs, el dissabte passat els jugadors de la categoria infantil del SEL es van enfundar la samarreta del Castelldefels i van participar en el partit que enfrontava els del Baix Llobregat amb el Sant Cugat.



Podeu veure fotografies del partit dels infantils a l'Espai Picasa fet pel Pedro Guerra,
delegat del Castelldefels