Els infantils es retroben amb la victòria


Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van afrontar el passat dissabte el cinquè partit de la segona de la Lliga Catalana. El rival per al combinat SEL-CRUC van ser, en aquesta ocasió, els gironins del GEiEG.


El vilanovins van començar el partit molt concentrats, dominant l’ovalada i atacant amb força; els gironins, dominats territorialmente, només podrien avançar amb esforç i aprofitant faltes. L'equip integrat pels infantils vilanovins es va demostrar extremadament efectiu: en el primer temps aconseguí quatre assajos fruit de la seva capacitat per combinar a la mà i trencar la línia defensiva del GEiEG. Tot i mantener-se en el segon temps una tònica similar, els joves jugadors del GEiEG van saber aprofitar les seves oportunitats, la fortalesa d’alguns dels seus jugadors i l’encert en les transformacions a pals. Al final, el 39 a 24 del marcador traduïa a la perfecció un encontre jugat de tu a tu en què el públic va poder disfrutar al màxim. Val la pena destacar el debut d'Andreu Rodríguez, així com els assajos aconseguits per Aitor Reyes i Marc Esteban.



Aquest cap de setmana, l’activitat del SEL continua en les altres categories del club. Mentre que l’Escola organitzarà dissabte 20 al Camp de Rugby de les pistes polisportives, una trobada d’Escoles i la corresponent jornada del campionat de Catalunya d’alevins, el sènior rebrà diumenge 21 en el mateix escenari, i a partir de les dotze, el Rugby Manresa.