Segona derrota del Vilafels


Dissabte passat, els infantils del SEL Vilanova van desplaçar-se a Cornellà del Llobregat per disputar amb el combinat CRUC-SEL el partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase de la lliga. L’encontre va iniciar-se després d’un minut de silenci en record de Vicens Badia, qui fou jugador, entrenador, directiu de la U.E.Santboiana i àrbitre de la Federació Catalana de Rugbi.


El combinat entre els vilanovins i el Castelldefels va veure’s collat per una banqueta més que limitada; tot amb tot, durant el primer temps van ser capaços d’aturar en moltes fases els atacs dels locals, i al final dels primers vint-i-cinc minuts el marcador reflectiu un 22 a 10 a favor dels locals. A la represa, però, la manca de concentració, el cansament, i sobretot la velocitat dels tres quarts del RC Cornellà van convertir la derrota en sever correctiu, arribant fins al 53 a 10 final.


El proper dissabte, el joves jugadors tindran la possibilitat de treure’s aquesta espina en rebre la visita, a Castelldefels, del GEiEG de Girona, equip al qual venceren en la primera volta.