Darrer partit del sènior, amb regust a pretemporada

El camp de rugby de les Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú va viure, el passat diumenge 13 de juny, el darrer partit de la temporada del SEL Vilanova. El rival, els Carboners de Terrassa, va plantejar problemes a un conjunt vilanoví que fonamentà el seu joc més en l’orgull que no pas en la combinació.

L'equip vallesà, tot i la seva joventut, va demostrar la suficient força i contundència per oferir conjuntament amb el SEL un bon espectacle a les persones que s'acostaren al camp de les Pistes. L'equip local va encarar el partit com el primer de la pretemporada 2010/2011: el nou entrenador, Ismael Ripoll, va realitzar diversos canvis de posició dels jugadors per forçar-ne les habilitats i començar a treballar de cara al setembre. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a un assaig, els vilanovins van veure com els visitants aconseguien invertir el marcador mica en mica. Als jugadors del SEL els va costar entrar en el partit i trobar l’estil que pretén impulsar el nou entrenador. A l’inici de la segona part, el tercer assaig dels de Terrassa va despertar finalment el combinat vilanoví, que va recuperar la iniciativa gràcies a un joc més centrat i una major continuïtat en l’atac, jugant durant la pràctica totalitat del segon temps en camp contrari. Al final, serien les transformacions el que marcaria la diferencia en el marcador, ja que tot i l’empat a tres assajos, els del Vallès van tenir més sort al peu (15-19; assajos: Daniel Porlan, Jorge Cabezón, Jordi Pachón)

Aquest és el darrer partit de la temporada del sènior del club vilanoví, que té previst participar l’any vinent en lliga i ja té prevista la propera temporada. “L’any que ve”, han indicat fonts del club, “el nostre objectiu a nivell de sènior és inscriure l’equip a tercera catalana. Ja tenim dissenyada la pretemporada, i el compromís dels jugadors de cara a la temporada vinent és en ferm: Vilanova mereix un equip de rugby competint “.

Per la seva banda, l’Escola del SEL Vilanova disfrutarà el proper cap de setmana del viatge de final de temporada, en què viatjarà a Pesillà de la Ribera (Catalunya Nord), on seran rebuts per l’Escola de Rugby de l’Entente de la Tet, club on van començar a practicar el rugby jugadors de la USAP com Jerome Porical.