El viatge de Final de temporada a la Catalunya Nord

Les diferents categories del club de rugby vilanoví van viatjar a Pesillà de la Ribera (Rosselló) per compartir un cap de setmana de rugby i amistat.


El passat cap de setmana el SEL Vilanova organitzà un viatge i trobada amb l’escola de l’Entente del Tet club de rugby dels municipis rossellonesos de Pesillà de la Ribera, Cornellà de la Ribera, El Soler, Sant Feliu d’Avall i Baó. L’escola d’aquest club rossellonès és una de les més potents de tot l’estat francès.

Divendres al vespre jugadors, tècnics, pares i membres de la junta directiva foren rebuts amb un sopar per part de la directiva d’aquest club de la Catalunya Nord. Durant aquest sopar la delegació vilanovina va saber que els jugadors del sènior Jordi Pachon i David Porto havien estat guardonats a la Nit de l’Esport de Vilanova i la Geltrú.


El dissabte al matí es va fer un entrenament conjunt entre les dues escoles i després diferents partits per categories. L’objectiu marcat per la directiva, que els jugadors i tècnics del SEL aprenguessin i compartissin diferents tècniques i maneres de jugar, fou totalment assolit. L’alt nivell de l’escola de l’Entente del Tet va animar moltíssim als jugadors del SEL que van haver d’esforçar-se molt per seguir el seu ritme. El SEL es va endur el trofeu “Claude Miffre”, trofeu que es disputa un cop a l’any i que porta el nom d’un mític jugador de rugby fill de Pesillà de la Ribera.


A la tarda l’Escola de rugby es va desplaçar a Perpinyà per visitar el mític estadi Aimé Giral, on juga l’USAP. Els jugadors del SEL van poder trepitjar la gespa i gaudir del joc en el mateix camp on juguen els millors equips europeus. Les cares dels jugadors parlaven per si mateixes!

Ja al vespre, el SEL va ser rebut per l’Alcalde de Pesillà el Sr. Jean Paul Billes que va dirigir unes paraules a jugadors, entrenadors i pares. Després la delegació vilanovina va ser convidada a l’actuació l’Escola de Dansa Popular de Perpinyà i l’Escola de Dansa Popular de Mallorca a les instal•lacions del Celler Cooperatiu de Pesillà. El moment més emocionat fou quan els músics i ballarins interpretaren les “Danses de Vilanova” en honor dels convidats.

El diumenge es va destinar al turisme cultural i es va acabar amb la visita al Castell càtar de Queribús. El club espera poder retornar la visita a l’Entènte de la Tet durant la propera primavera.

Podeu veure el conjunt de fotografies fetes per en Daniel Mesa a través d'aquest enllaç