Dissabte profitós per al rugby vilanoví

El sènior del SEL Vilanova i la Geltrú va realitzar, dissabte passat, el seu primer stage de pretemporada. L’activitat, organitzada pensant en la participació en competició, es valora molt positivament des del Club i des de la direcció tècnica.

Compromís, aprenentatge, convivència i pràctica esportiva, aquests són els quatre pilars que va posar en marxa el SEL Vilanova dissabte passat. Amb tots els efectius del sènior i del femení sobre el camp, dissabte al matí el Camp de Rugby de les pistes esportives va ser l’escenari d’una sessió d’entrenament conduïda per Paco Baena, actual entrenador del primer equip de l’Hospitalet i seleccionador espanyol sub21. La sessió va ser intensa, i molt fructífera; després de l’entrenament, els integrants del clu van realitzar un dinar conjunt abans del partit que havia d’enfrontar el sènior al RC Cornellà. Aquest era el primer partit de la pretemporada del club vilanoví, després d’una setmana d’entrenaments de caràcter eminentment físic, i enfront d’un rival que competirà de divisió superior a la dels vilanovins. Per Ismael Ripoll, entrenador del sènior, l’objectiu de l’stage es va acomplir al cent per cent: “La idea era fer un concentració conjunta, absorvir coneixements al matí i mirar de posar-los a la pràctica durant el partit, i ens n’hem sortit. A nivell de disciplina, actitud i d’organització defensiva, la concentració ha estat òptima; tenim noves incorporacions, que s’han d’adaptar, i encara ens queda feina a fer a nivell de continuïtat en l'atac. Però hem començat pel bon camí. Ens falta treballar molt, però tenim un mes abans no comenci la competició oficial”. Des de la Junta Directiva s’ha volgut destacar el suport de Paco Baena, que va oferir una sessió didàctica i dinàmica: “La presència d’En Paco Baena suposava un valor afegit a l’stage: és una bellíssima persona i una enciclopèdia humana del rugby. Els seus coneixements són amplíssims, i que els compartís amb nosaltres l’honora, i fa que hi tinguem un deute especial”.

L’Escola de Rugby del club, per la seva banda, va començar els entrenaments dimecres passat, a les sis de la tarda. Amb la intenció, a més, de donar a conèixer la pràctica del rugby, des del club s’ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”: per això, el SEL VNG ha iniciat una promoció de cara a captar nous jugadors per a l’Escola de Rugby. Durant tot el mes de setembre, els infants podran entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores). Les persones interessades poden sol·licitar informació a través del mail escola@sel.cat, o del telèfon 637 731 669.