El SEL s'endu el Triangular Ciutat de Vilanova


Dissabte passat, el club de rugby de la capital del Garraf va organitzar un triangular de pretemporada amb la participació del Rugby Martorell i dels Carboners de Terrassa. En un ambient competit però de germanor, el SEL Vilanova va endur-se el torneig gràcies a dues treballades victòries.

El sènior del SEL Vilanova va demostrar dissabte passat que el treball de la pretemporada està començant a donar els seus fruits. La forma física dels jugadors ha millorat respecte al primer partit enfront del RC Cornellà, i també s'ha produït un avenç notable en l'organització del joc tant a nivell defensiu com ofensiu, i una bona integració de les noves incorporacions d'enguany. Isma Ripoll, l'entrenador de l'equip, va voler destacar al finalitzar els dos encontres "l'excel·lent actitud dels jugadors, així com també la disciplina i la capacitat de lluita. És evident que hi ha errors a corregir, de tècnica individual, i alguna llacuna que tenim com a grup, però en aspectes generals el que fa quinze dies eren sensacions ja són fets". El SEL va aconseguir imposar-se en els seus dos partits del Triangular al Terrassa (12-5) i al Martorell (5-0), concedint només un assaig i aconseguint-ne tres (Jordi Anta, Javi Muñoz i Damián Blanquero). "L'únic aspecte negatiu", afirmà el tècnic, "és que la plantilla és ajustada, i en un esport com el nostre això pot passar factura en la competició".

Per aquest motiu, el mateix dissabte al matí, membres del Club van estar a la rambla Principal repartint tríptics informatius del Club. "Amb accions com aquesta", han afirmat des de la Junta Directiva, " pretenem donar-nos a conèixer com a Club a la nostra ciutat, i a la vegada donar a conèixer el rugby com a esport i com a escola de valors. Per això, també, durant tot el mes de setembre els infants poden entrenar gratuïtament en l’horari habitual. El rugby és un esport d'equip, integrador, al qual mica en mica s'hi acosta més gent".

Les persones interessades poden sol·licitar informació a través del mail info@sel.cat, o del telèfon 637 731 669.