Estrena agredolça pel SEL Vilanova

Dissabte el passat va ser un dia especial per al sènior del club de rugbi de la capital del Garraf. Després de tres anys, l'equip vilanoví debutava en competició oficial enfront del RC Banyoles. I ho feia a casa, davant del seu públic, amb la intenció d'agradar i de fer créixer l'afició per l'esport de l'ovalada a la nostra ciutat.

El partit es va disputar de tu a tu, i va ser intens. El SEL va avançar-se en el marcador gràcies a un assaig aconseguit pel tres quarts Dani Porlan; durant els primers minuts, els locals van imposar el seu ritme de partit, obligant el Banyoles a defensar-se amb puntades d'allunyament. Mica en mica, la balança es va anar equilibrant, i al descans el marcador reflectia un 17 a 12 favorable als vilanovins. A la represa, però, els del Pla de l'Estany van aprofitar una baixada en la intensitat defensiva del SEL i un parell de descuïts per posar-se per davant en el marcador.

Els darrers minuts van ser emocionats, amb un SEL que anava per darrere en el marcador per només dos punts i que, a manca de cinc minuts, va quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió per antijoc d'un dels seus flankers. Tot i així, l'actitud dels vilanovins va ser en tot moment de no baixar els braços i de mirar de pujar el nivell d'intensitat ofensiu i defensiu. Al final, la intensitat vilanovina va quedar sense premi: el Banyoles s'enduia la victòria del Camp de Rugby de Vilanova.

Després del partit, els jugadors vilanovins van celebrar el seu primer partit oficial oferint en el tercer temps oferint una barbacoa als seus adversaris, amb els qui van comentar el partit llargament. L'equip vilanoví, però, ja començava a mentalitzar-se de cara al partit que els ha d'enfrontar diumenge, a la Foixarda, al Gòtics B. L'entrenador de l'equip, Isma Ripoll, va reconèixer que "hem tingut un moment de dubte, hem baixat la intensitat, i ells han sabut aprofitar l'ocasió. Després potser hem jugat massa nerviosos, amb massa impetu. Tenim un equip jove, encara en formació; tenim aspectes per treballar. I tres entrenaments per fer-ho abans de la propera cita".

Podeu veure totes les fotos que va fer l'Iru del partit, clicant sobre aquest enllaç