L'Escola del SEL debuta amb bon peu a sant Boi


De notable es pot qualificar l'actuació de l'Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú dissabte passat a la Foixarda: en la primera trobada de la temporada, els equips de les diferents categories van realitzar un molt bon paper en tots els seus partits. Per la seva banda, el sènior no va quedar-se enrere: en un dels desplaçament més complicats de la temporada, a la Foixarda, va estar a un pas de vèncer un dels óssos difícils de rossegar de la categoria: el Gòtics.


L'activitat del SEL Vilanova i la Geltrú va començar dissabte al matí, a sant Boi del Llobregat, on els joves jugadors de l'Escola de Rugby tenien una cita amb el club local, la UE Santboiana, el Poble Nou i el Rugby l'Hospitalet, en la primera trobada de la temporada. Després de gairebé dos mesos d'entrenaments, era el moment per començar a calibrar l'evolució dels jugadors més joves del club vilanoví. I val a dir que, en línies generals, els resultats van ser òptims: l'actitud i la capacitat de lluita de les quatre categories van ser molt bones. Val la pena destacar el resultar de les categories benjamí i aleví, que s'imposaren sense cap problema a l'Hospitalet i que, en ambdós casos, van vendre cara la seva pell a una Santboiana que es va acabar imposant per la mínima. El mateix dissabte, el combinat de categoria infantil entre jugadors del SEL Vilanova i el Castelldefels va disputar el seu segon partit de la temporada enfront del BUC. A diferència del primer, però, sovintejaren els errors de concentració i tàctics enfront d'un equip perfectament conjuntat i superior en el joc a la mà i en les fases estàtiques, va fer que el combinat SEL-CRUC s'endugués un sever correctiu.


El sènior, a un pas d'endur-se la victòria de la Foixarda

L'endemà diumenge, el sènior del SEL Vilanova va desplaçar-se a la Foixarda per disputar el seu segon partit de lliga enfront del Gòtics. L'equip barceloní és un dels conjunts veterans de la competició, i tot presagiava un enfrontament complicat per als vilanovins. Els de blau cel, però, van començar el partit extremadament concentrats, i a mitjans del primer temps portaven la iniciativa en el marcador gràcies a dos assajos de Damián Blanquero i un cop de càstig transformat per Pau Mestres (3-17). El Gòtics, però, va anar fent valer mica en mica la seva veterania i, desgastant la davantera vilanovina i dominant la melé i la touche, va acabant capgirant el marcador fins el 25 a 23 final. Els vilanovins, tot i la derrota, arrencaven un bonus defensiu de la visita a un dels estadis més difícils de la lliga. Haver tingut la victòria a tocar de dits va fer que els jugadors tornessin a la capital del Garraf amb un cert regust agre als llavis i amb ganes d'afrontar el tercer partit de la competició, enfront el RC Martorell, per endur-se una victòria que seria l'evolució natural tenint en compte la progressió del seu joc.

Fotos Escola: Carles Pons