El femení del SEL debuta en competició


El passat dissabte 27 de novembre va ser una jornada especial per al SEL Vilanova i el rugby local. I és que les jugadores sènior del club de la capital del Garraf van disputar el seu primer partit oficial a l’estadi de la Foixarda (Barcelona).


Arran de l’acord entre el SEL Vilanova i la Geltrú i el club barceloní del CEU, aquest passat dissabte les jugadores sènior del SEL van disputar el seu primer partit oficial. I ho van fer a la Foixarda, un dels estadis per excel·lència del rugby al nostre país, contra el Gòtics. El combinat entre les jugadores del CEU i del SEL va demostrar una molt bona actitud sobre el terreny de joc, tant en defensa com en atac; les noies del Gòtic, però, van saber aprofitar algunes errades del combinat per aconseguir imposar-se per 15 a 3.

Fons de la Junta Directiva del club vilanoví han destacat la importància d’aquest acord, i del partit: “Veure com una nova categoria del club entra en joc és molt important per nosaltres. No fa ni cinc mesos les noies s’estrenaven al Rugby Platja; aquest dissabte han pujat un esglaó més, i n’estem orgullosos”. Mica en mica el femení del SEL Vilanova va creixent, i a dia d’avui ja són onze les jugadores vilanovines que entrenen a les instal·lacions de la ronda Ibèrica.

L’acord, que garanteix la idiosincràcia dels dos clubs, permet a les jugadores del club de la capital del Garraf continuar evolucionant gràcies a l’entrada en competició i, a la vegada, aferma les bones relacions entre el SEL Vilanova i el CEU de Barcelona.

El proper partit de les noies del SEL serà el dissabte 11 de desembre, a Barcelona.

MOLTES FELICITATS A TOTES, I A SEGUIR ENDAVANT!


Podeu veure totes les fotografies fetes per l'Iru