Victòria del sènior masculí a Amposta

El sènior masculí del Club de Rugby de la capital del Garraf va desplaçar-se dissabte passat a Amposta, la capital del Montsià, per disputar el quart partit de lliga de la temporada. Els vilanovins van tornar de les terres de l'Ebre amb una victòria, i un punt de bonus ofensiu per haver aconseguit cinc assajos.


Davant d'un nombrós públic local el sènior masculí del SEL va disputar dissabte passat el matx corresponent a la quarta jornada de lliga enfront del Los Taus d'Amposta RCTE, equip que tot i la seva joventut prometia batalla per agradar el seu públic i per tenir jugadors amb experiència contrastada en les seves files. Els vilanovins van saltar al camp freds, influïts potser pel temps, i tot i desenvolupar amb encert determinades fases, els errors de precisió individuals i massa penalitats concedides, aturaven el joc excessivament i permetien als ampostins anotar l'únic assaig del primer temps gràcies a la força de la seva davantera. Al segon temps, el SEL va mantenir la regularitat millorant a la vegada el rendiment: afermant les fases estàtiques i començant a anotar fruit de la major concentració i actitud dels jugadors. Els vilanovins van retallar distàncies gràcies a un assaig no transformat (7-5), però els locals respongueren gairebé de manera immediata gràcies a un segon assaig de davantera (12-5). A partir d'aquest moment, però, i ja en l'equador del segon temps, els de blau van començar a trenar joc de tres quarts i a jugar amb astúcia, arrancant quatre assajos consecutius, amb dues transformacions, que els van permetre acabar el partit amb un 12 a 29 favorable en el marcador. El SEL aconseguia, d'aquesta manera, la victòria i un punt de bonus ofensiu que li permet mantenir-se en el grup capdavanter de la lliga després d'una jornada en què molts partits es van haver de suspendre per causa de la pluja.

Aquest cap de setmana, l'activitat del club es multiplica. Dissabte 12, l'Escola reprèn la jornada d'Escoles que es va haver de suspendre per les inclemències del temps; diumenge 13 de novembre, el sènior masculí del SEL Vilanova rep el RC Sitges al Camp de Rugby de les pistes polisportives a les dotze; a la mateixa hora, el sènior femení jugarà a les terres de Ponent, conjuntament amb el CEU, el partit de la lliga femenina corresponent a la cinquena jornada enfront l'INEF Lleida.