L'Escola de Rugby: inici de curs amb PROMOCIÓ ESPECIAL

Després d’haver acabat la temporada passada amb l’Estada a Can Font, moment en el qual els jugadors van rebre un detall per la seva participació com a pioners amb el projecte de l’Escola de Rugby, la setmana entrant l’Escola del SEL Vilanova tornarà a la gespa del camp de rugby de les Pistes d’Atletisme.

La temporada passada, els benjamins i alevins del rugby vilanoví participaren en diverses Trobades d'Escoles; enguany l'objectiu del Club és continuar la tònica ascendent iniciada fa uns mesos: l'any passat vàrem dissenyar la temporada de manera que els primers mesos servissin per a què els jugadors es familiaritzessin amb l'esport, i anessin aprenent la tècnica; per això la primera participació en una Trobada va ser el març a l'Hospitalet. Enguany, s’afirma des de la Junta Directiva del Club, la voluntat és començar al cent per cent des del primer dia.

Amb aquesta intenció, el SEL VNG ha iniciat una PROMOCIÓ ESPECIAL de cara a captar nous jugadors per a l'Escola de Rugby. Durant tot el mes de setembre i la primera setmana d'octubre, els infants podran entrenar gratuïtament en l'horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19 hores). La intenció del club és difondre la pràctica del rugby a l'inici del curs escolar, i mirar d'augmentar la plantilla de jugadors. Esperem que la promoció tingui una bona resposta per part de la quitxalla. El que volem és que vinguin, entrenin i descobreixin un esport molt dinàmic, molt físic, amb valors de solidaritat i esforç.

El primer entrenament de l'Escola de Rugby tindrà lloc el proper dimecres, 17 de setembre, a partir de les sis de la tarda al camp de rugby de les Pistes d'Atletisme.

Podeu veure part de les fotografies de l’estada a Can Font, clicant sobre aquest enllaç.