Partit a Cornellà


El sènior del SEL va disputar, el passat dissabte, el seu primer partit de pretemporada. Tot i les baixes, es va poder desplaçar a Cornellà el gruix de l'equip. Sota d'uns núvols que amenaçaven tempesta, però que no van descarregar, el XV vilanoví va desenvolupar podríem dir que dues parts completament diferenciades. Els primers quaranta minuts van ser de tempteig, de col·locació a la gespa, cosa que els locals van aprofitar per aconseguir diversos assajos; la manca d'entrenament en la fase estàtica va passar factura i els verds, més travats en la melée i coordinats en la sortida de touche, van saber aprofitar la inexperiència dels nostres jugadors .

En els segons quaranta minuts, però, tot i mantenir-se la tònica de poca capacitat en la fase estàtica, el SEL va ser capaç d'acular durant una bona estona els locals a la seva zona de 22, no podent concretar aquest domini en un assaig per errors en el darrer moment. Al Cornellà li va costar treure's aquesta pressió de sobre, però la manca d'un assaig de la banda vilanovina, i el desgast de la davantera, van acabar tornant el joc a la meitat de camp visitant.

Al final del partit, la victòria dels locals va quedar perfectament reflectida en el marcador, tot i que l'esforç dels vilanovins hauria merescut alguna cosa més. No cal dir que des del Club agraïm la invitació del RC Cornellà, i el savoir faire dels del Baix Llobregat; esperem poder-los la invitació ben aviat!

Podeu veure algunes fotografies del matx clicant sobre aquest enllaç.

El proper partit del sènior tindrà lloc a Parets del Vallès, dissabte vinent, i on a banda d'enfrontar-se al XV local els de la capital del Garraf mesuraran forces amb el RC Garrotxa.