Dissabte complet per al SEL

Dissabte passat, el SEL Vilanova i la Geltrú va protagonitzat una de les jornades més intenses de la seva breu història. Al matí, les categories de l’Escola de Rugby van desplaçar-se a Tarragona per participar de la Fase Final del Campionat de Catalunya, així com de la Cinquena Trobada Internacional d’Escoles de Rugby que organitza el RC Tarragona; a la tarda, el sènior va disputar un amistós enfront el RC Martorell.

La Trobada de Tarragona, que va acollir més de cinc-cents nens i nenes, va ser una veritable festa del rugby. Des del club s’ha valorat molt positivament el paper desenvolupat pels quatre equips de l’Escola. “És evident”, han assenyalat fonts del club, “la progressió de tots els equips i també dels jugadors a nivell individual, que durant aquests mesos s’han anat coneixent i amotllant, millorant aspectes tècnics i de grup; possiblement sigui en els benjamins, equip que ha aconseguit la sisena posició en el campionat de Catalunya, en el quadre on la millora ha estat més palpable”. Tot amb tot, tant els prebenjamins com els alevins van disputar bons partits, i es van endur cadascun d'ells un parell de treballades victòries enfront d'equips amb els que havien perdut a principis de temporada. “D’altres clubs ens han felicitat per la feina feta. És un motiu d’orgull per a nosaltres”, han afirmat.


El sènior, per la seva banda, va disputar enfront del RC Martorell un intensíssim partit, caracteritzat pel desgast de davanteres i per la duresa en moltes fases de joc. Tot i una primera part igualada, els vilanovins van embutxacar-se una nova victòria a casa gràcies a una segona part on el joc dels tres quarts locals va anar imposant mica en mica la seva lògica. Al final, el 34 a 17 en el marcador va mostrar la superioritat vilanovina.