Ignasi Planas, nou President de la Federació Catalana


Xavier Albert Canal va viure dilluns el seu últim dia en el càrrec de president de la Federació Catalana de Rugbi. Després que s'acabés el termini de presentació de candidatures per succeir-lo, no es va produir cap sorpresa i l’Ignasi Planas, fins llavors vicepresident, ha estat qui ha encapçalat l’única candidatura presentada a les oficines de la federació. D’aquesta manera, Ignasi Planas esdevé nou president de la FCR; la nova Junta, integrada per catorze persones més, compta amb la presència del president del SEL Vilanova i la Geltrú, Albert Puig, en qualitat de vocal; com a club, ens enorgullim de la nostra presència en l'òrgan directiu del rugby a casa nostra.

La resta de noms que integren la Junta són Romà Rahola, Xavi Baiget i Enric Sendil (vicepresidents); Adam Majó, Salvador Brasó, Mònica Condeminas, Rafael Vela, Arnau Miró, Lluís Vergel, David Prats, Carme Peralta i Noemí López (vocals); Òscar Morera (tresorer) i Marc Viñolas (secretari).

Des del SEL Vilanova i la Geltrú volem encoratjar la Junta entrant a continuar treballant pel desenvolupament del rugby al nostre país, així com també pel seu reconeixement internacional; igualment, volem agrair públicament la tasca de la Junta sortint, i molt especialment de l’exPresident Xavier Albert Canal, en qui sempre hem trobat un amic i company i en qui la lluita pel reconeixemeni internacional de la nostra selecció ha tingut, té i tindrà un dels seus màxims valedors.

PS. Ignasi Planas, a més d'advocat i ara president de la FCR, també és uator d'un llibre: El catalanisme ha mort. Visca Catalunya!, editat per Dux Editorial. Els qui vulguin llegir-ne una crítica publicada a La Vanguardia, que cliquin ací.