Cap de setmana de bons resultats

El cap de setmana passat va ser el més intens de la història del SEL Vilanova. Dissabte, l’Escola del Club va desplaçar-se a Tarragona per participar de l aTrobada Internacional organitzada pel Club d’aquella ciutat; a la vegada, els infantils s’enfrontaven al Químic. Diumenge, el sènior s’enfrontava al camp de rugby de les Pistes d’Atletisme al Castelldefels. En tots tres casos, els jugadors del SEL Vilanova van demostrar una actitud encomiable i una voluntat difícil de tòrcer.

L’Escola del SEL va desplaçar-se a Tarragona amb els equips de les tres categories. El club local, el Rugby Club Tarragona, organitzava per sisè any consecutiu la Trobada Internacional Ciutat de Tarragona. Si bé els prebenjamins van realitzar una notable actuació de principi a final, tant els benjamins com els alevins van protagonitzar una jornada de menys a més: en els partits inicials sovintejaren indecisions i errors, però mica en mica els jugadors del SEL van anar corregint i millorant, fins a arribar a embutxacar-se importants victòries enfront de clubs com la UE Santboiana o Les Abelles de València, equips potents que s'acabarien enduent el Campionat. Per la seva banda, el combinat d’infantils SEL-CRUC va anar a la Teixonera, a Barcelona, per disputar el tercer partit de la segona volta de la lliga. L’equip local, el Químic, va sortir més entonat i va fer anar de bòlit la defensa del combinat en el què s’integren els vilanovins; fruit d’això, el resultat al final de la primera part no era gens positiu: el 10 a 0 en el marcador demostrava qui portava el ritme de l’encontre. Al segon temps, però, els joves del Vilafels van despertar i van jugar amb més concentració, fet que va estar a punt de permetre’ls la remuntada. El 20 a 17 final deixà ben clar el canvi d’actitud dels jugadors del combinat SEL-CRUC durant la segona part.

Finalment, el sènior disputà al camp de rugby de les Pistes d’Atletisme un nou partit enfront el Castelldefels. Els dos anteriors s’havien saldat amb victòria vilanovina i, per tant, s’esperava que els del Baix Llobregat lluitessin per trencar la ratxa local. I així va ser en els primers minuts, quan amb el joc al peu intentaren tancar els vilanovins dins del seu camp. El primer assaig local, però, al sis minuts de joc, va servir perquè els vilanovins guanyessin confiança i comencessin a desenvolupar un joc efectiu i segur, sense errors de mà i amb bones combinacions. Al descans, el SEL anava per davant en el marcador per 22 a 5. El desgast físic dels jugadors, però, passà factura en un segons temps més igualat, i en el qual la davantera visitant va prémer l’accelerador aprofitant el cansament dels vilanovins. Tot amb tot, el SEL continuà perseverant i s’endugué una treballada victòria per 36 a 17 en un dels millors partits del sènior d’aquesta temporada.