Bons resultats de l'Escola a l'Hospitalet

El dissabte passat, després d’un període sense trobades, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a l’Hospitalet de Llobregat per participar al costat del RC Sant Cugat de la jornada organitzada pel club local. La tarda la va aprofitar el sènior per disputar un “amistós exprés” a Cornellà enfront el club local, amb qui els vilanovins tenen una especial relació des de fa anys.

El passat dissabte, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a l’Hospitalet Llobregat per disputar els partits corresponents a la cinquena jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació Catalana; a banda del club vilanoví i del local, hi assistí el Rugby Sant Cugat. Després d’algunes setmanes sense activitat, els joves jugadors vilanovins van retrobar-se amb els partits amb una sort ben diferent. Tot i disputar els seus encontres amb intensitat, van ser les categories benjamí (sub12) i prebenjamí (sub10) els qui recolliren millors resultats, especialment aquests darrers que van embutxacar-se tres victòries en els quatre partits disputats; els alevins (sub14), per la seva banda, van veure delmada la seva actuació per la limitació d’efectius. Els més petits de l’Escola, els minis, van formar un combinat amb els jugadors de l’Hospitalet i van disfrutar de la Trobada com els qui més.

A la tarda, el sènior va desplaçar-se a Cornellà per disputar un amistós amb un combinat del club local. La idea, d’acord amb l’entrenador Isma Ripoll, era senzilla: “rodar jugadors nous i provar coses. Després de tres partits seguits el gener, amb poc marge de maniobra després de les vacances de Nadal, aquest partit l’hem enfocat com a banc de proves per a la fase final de la lliga. El marcador era el de menys: calia provar coses noves, i el balanç general és molt positiu”. I és que el sènior encara la recta final de la fase regular de Tercera Catalana. El proper dissabte 19 de febrer, a partir de les 17 hores, rebrà la visita al Camp de Rugby de les pistes polisportives, del Castelldefels; el partit es preveu intens, ja que només tres punts separen els dos clubs a la classificació.