Doblet per al rugby vilanoví

Cap de setmana d'excel·lents resultats per al rugby de la capital del Garraf. Dissabte, el sènior del SEL Vilanova aconseguia trencar la seva ratxa de derrotes amb una victòria clara enfront del Castelldefels, mentre que el femení s'embutxacava la seva tercera victòria enfront del CR Tarragona.

Dissabte, el camp de rugby de Vilanova va tornar a ser escenari d'un nou partit de tercera catalana amb el club local, el SEL, com a amfitrió. La posició d'ambdós equips a la classificació feien preveure un partit intens, i així va ser. Sota una pluja fina que en cap moment va impedir el joc, el primer temps es desenvolupà a batzegades, però amb els vilanovins trepitjant amb força la meitat del camp rival; tot i el domini, els vilanovins no van poder concretar en el marcador la seva superioritat fins el darrer minut, quan el taloner Àlex Garriga aconseguia un assaig gràcies a la força de la davantera. Fou un assaig psicològic, ja que al segon temps la superioritat vilanovina va permetre dominar el rival en el joc obert i les agrupacions, de manera que s'aconseguiren tres assajos més, de la mà de Jordi Anta, Dani Porlán i Pau Mestres. Amb un cop de càstig, transformat també per Pau Mestres, el marcador reflectí al final un 27 a 0 a favor de l'equip vilanoví.

L'endemà, el combinat integrat per les jugadores del CEU barceloní i el SEL es desplaça a la Laboral de Tarragona, per disputar el partit aplaçat corresponent a la sisena jornada del campionat femení. El combinat CEU/SEL va inaugurar el marcador, però les tarragonines l'igualaren ja abans d'arribar al final dels quaranta minuts. A la segona part, les jugadores del CEU/SEL, cada cop més assentades en el terreny de joc, van anar imposant-se tot i algunes discontinuïtats en el joc, fins aconseguir la segona marca i una més que merescuda victòria per 5 a 10 (podeu veure fotografies al Facebook, clicant sobre aquest enllaç).

El proper diumenge, a les 11:30 hores, el rugby torna al camp de les pistes polisportives. Aquest cop, el SEL rebrà el Manresa en un partit capital per a les esperances dels dos clubs de cara als play-off d'ascens.