Segona victòria consecutiva del sènior

Bon partit el disputat el passat diumenge al Camp de Rugby de les pistes polisportives entre l'equip local, el SEL Vilanova, i el Rugby Manresa. A tocar tots dos a la classificació, i a una única jornada pel final de la fase regular i l'inici dels play-off d'ascens, tot feia preveure un partit igualat.

El SEL Vilanova va saltar al camp concentrats i amb ganes d'enllestir el partit. A diferència d'altres partits, on els vilanovins no han sabut imposar el seu ritme, el Manresa va patir uns primers trenta minuts demolidors per part del SEL. Als tres minuts, el pilar Jorge Cabezón aconseguia el primer assaig del partit, veritable cop psicològic al Manresa, que va veure com a més Pau Mestres aconseguia la transformació; al deu minuts, l'obertura Jordi Anta passava la pilota entre la hac amb un drop. Guifré Artal (17') i Dani Porlán (23') aixecaven un 22 a 0 que demostrava clarament qui controlava el partit. A mesura que aquest avançava, però, l'esforç físic fet durant els primers minuts, la persistència d'un vent que impedia jugar determinades fases amb claredat i la defensa manresana, van fer que els de blau cel baixessin la intensitat. Tot i així, a la segona part els vilanovins encara van aconseguir deu punts més: una marca de la mà de Jordi Anta, i cinc punts al peu de Pau Mestres.

Aquesta segona victòria consecutiva permet als vilanovins sumar cinc punts més gràcies al bonus ofensiu, i escalar un parell de posicions en la classificació. El proper dissabte, a Terrassa, el SEL Vilanova disputarà el darrer partit de la fase regular enfront dels Carboners amb la voluntat d'aconseguir de nou el màxim de punts possibles per encarar amb garanties el play-off d'ascens.