Tercera victòria consecutiva del sènior

Els infantils es retroben amb la victòria

Cap de setmana intens per al rugby de la capital del Garraf. Dissabte, els més petits van poder mostrar la seva evolució en la jornada d’Escoles organitzada a Castelldefels, mentre que a la tarda la resta de categories del club disputaven els seus partits amb resultats majoritàriament favorables als interessos dels vilanovins.




El passat dissabte 5 de març, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a Castelldefels per disputar els partits corresponents a la sisena jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació Catalana. A banda del club vilanoví i del local, hi assistiren amb diferents categories el Químics, el Cornellà i el Sant Boi. A la trobada d'Escoles, la seguí el partit en categoria infantil entre el combinat CRUC/SEL i el Poble Nou de Barcelona. Després d'una sèrie de derrotes ajustades, l'equip integrat pels vilanovins va ser capaç de retrobar el seu joc, marcant el ritme i aconseguint la victòria per 36 a 29. Val la pena destacar els dos assajos aconseguits per l'ala cubellenc Andreu Rodríguez.

Les noies, per la seva banda, tenien un dels compromisos més complicats de la lliga: el rival, l'INEF Barcelona, és un dels més potents de la lliga catalana i espanyola, i les seves jugadores integren la columna vertebral de les seleccions catalana i espanyola. Delmades per les baixes, a més, les noies del SEL (que formen combinat amb el CEU barceloní) van mirar de plantar cara a l'INEF, però això no va impedir que patissin un sever correctiu en mans de l'equip més en forma de la Lliga.



Finalment, a les sis de la tarda, el sènior tenia el darrer compromís de la temporada, enfront els Carboners de Terrassa. El partit s'havia de disputar a Terrassa, però problemes de darrera hora van obligar a traslladar-lo a Vilanova. El rival, darrer classificat de la lliga, va plantar cara, especialment en davantera, però es va veure dominat en gairebé totes les fases de joc pels vilanovins; tot i així, el joc dels de la capital del Garraf va pecar d'anàrquic. Els assajos se succeiren de la banda local, però a diferència dels dos darrers partits amb el Castelldefels i el Manresa, el joc desplegat va ser extremadament individualista en algunes fases, i carregat d'errors a la mà. És evident que de cara als play off d'ascens els vilanovins han de treballar la concentració i el ritme, així com el joc d'equip. Anotaren assajos pel SEL Guifré Artal (5), Jordi Anta (3) i James Stevens (1); Pau Mestres aconseguí un cop de càstig i cinc transformacions. Amb el xiulet final, el marcador reflectia un 58 a 0 que permetia els vilanovins embutxacar-se cinc punts i acabar en una posició de la classificació que els permetrà afrontar els play off amb més garanties. Fonts del club han assenyalat que "la classificació per als play off, no la podem sinó considerar un èxit. És la primera vegada que participem oficialment en competició, i tot i una certa irregularitat, en línies generals el balanç és més que positiu. D'aquí a dues setmanes tenim el que serà un dels partits més importants de la nostra petita història. Podem competir per ascendir , i això diu molt de la feina feta. Però també de la feina que ens queda per fer".


Fotografies del sènior, clicant sobre aquest enllaç