L'Escola de Rugby torna demà a la gespa

L’Escola de Rugby del SEL Vilanova començarà demà dimecres la temporada. Amb la il·lusió i les ganes del retrobament, els petits del rugby vilanoví inicien la seva nova singladura.

L'Escola de Rugby del club vilanoví torna dimecres als entrenaments. Passat l’estiu, els joves jugadors de la capital del Garraf podran fer realitat les ganes de retrobament, de jugar a rugby i de fer nous amics. Després de l’experiència de la temporada passada, amb les categories inferiors afermades en l’estructura de club, enguany l’objectiu del SEL Vilanova és continuar amb aquesta tònica. Des del Club vilanoví s’espera poder augmentar la nòmina de categories amb un equip d’infantils.

I és que aquesta serà la quarta temporada del club de la capital del Garraf, que va començar com a Escola de Rugby i que mica en mica ha anat augmentant el nombre de jugadors i categories, aconseguint que el sènior masculí competís a Tercera Catalana l’any passat o que les noies del sènior femení poguessin participar, conjuntament amb el CEU de Barcelona, de la lliga femenina catalana. Per tal de poder donar a conèixer la pràctica del rugby entre els més petits, el Club ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”. Durant tot el mes de setembre, els infants poden entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores); d’aquesta manera, les nenes i els nens poden conèixer de primera mà un esport com el rugby, i decidir amb raó de causa. Des de la Junta Directiva del SEL s’espera “que la promoció tingui una bona resposta per part de la quitxalla. El que volem és que vinguin, entrenin i descobreixin un esport dinàmic i físic, però sobretot amb valors de solidaritat i esforç”, han afegit.

D’altra banda, els dos sèniors del club, el masculí i el femení, participen aquest cap de setmana en un stage conjunt a sant Julià de Ramis (Girona), amb sessions d’entrenament i partits amistosos. El director tècnic, Isma Ripoll, ha volgut recordar que “l’any passat vam fer un stage d’un dia, a casa. Enguany hem apostat per afegir a la tecnificació la convivència: en un marc diferent, i pujant un esglaó". L'estage, que comptarà amb la col·laboració del director tècnic de la Federació Catalana de Rugby, Jean Michel Villeumin, culminarà amb un triangular que es disputarà diumenge a Banyoles entre l'equip local, el SEL i el Senglars de Torroella.

Fotografies de Francesc Isern
de l'amistós del sènior de dissabte