Stage del sènior a Girona

El sènior del SEL Vilanova i la Geltrú va realitzar, el cap de setmana passat, un stage de pretemporada a Girona. Amb doble sessió d’entrenaments, clínic i participació en un triangular a Banyoles, el sènior va viure un cap de setmana intens i molt útil de cara a l’inici de la temporada regular el proper diumenge 2 d’octubre.

Compromís, aprenentatge, convivència i pràctica esportiva, aquests són els quatre pilars que va posar en marxa el SEL Vilanova el cap de setmana passat. Amb la practica totalitat dels efectius del masculí i gran part del femení, els i les vilanovines es desplaçaren a sant Julià de Ramis per desenvolupar un stage esportiu intens: dissabte al matí, doble sessió física i de vídeo, i dissabte a la tarda, sessió tàctica de tres hores a Girona de la mà del director tècnic de la Federació Catalana de Rugby, Jean Michel Villuemin. La jornada va ser molt fructífera, i es plasmà en els dos partits disputats l’endemà a Banyoles, enfront del club local i dels Senglars de Torroella, aquest darrer club, dues divisions per sobre de la categoria dels vilanovins i els del Pla de l’Estany. Per a Isma Ripoll, entrenador del sènior, “després de la doble sessió de dissabte, diumenge el sènior masculí va demostrar sobre el camp haver entès perfectament la sessió tàctica. A nivell de disciplina, actitud i d’organització defensiva, la concentració ha estat òptima; tenim una bona base per treballar, i això és molt positiu”.

Des de la Junta Directiva del Club s’ha volgut destacar la participació de gairebé una quarantena de jugadores i jugadors en l’stage, així com el suport de Jean Michel Villuemin per al clínic de dissabte a la tarda: “La presència del director tècnic de la catalana va suposar un valor afegit a l’stage: poder fer un clínic amb ell és molt bo per a tots ells presents, i també ho va ser la resposta de la plantilla, que es va desplaçar gairebé al complet a Girona”. Aquesta ha estat la darrera activitat del sènior masculí, més enllà dels entrenaments, abans del primer compromís de lliga. Serà el diumenge 2 d’octubre, al Camp de Rugby de les pistes polisportives, enfront del Gòtics RC. “Un ós dur per al primer partit”, ha assenyalat el tècnic Isma Ripoll, “però tenim quinze dies per continuar pujant el nivell entrenament darrere entrenament”.

L’Escola de Rugby del club, per la seva banda, continua els seus entrenaments els dimecres i divendres, a partir de les sis de la tarda. Amb la intenció, a més, de donar a conèixer la pràctica del rugby, des del club s’ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”: per això, el SEL VNG ha iniciat una promoció de cara a captar nous jugadors per a l’Escola de Rugby. Durant tot el mes de setembre, els infants podran entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores). Les persones interessades poden sol·licitar informació a través del mail escola@sel.cat, o del telèfon 637 731 669.