Ensopegada del SEL a Badalona

El rugby vilanoví va tenir el cap setmana passat una agenda intensa: trobada de l'Escola amb el RC L'Hospitalet a Vilanova, i partit fora de casa tant del sènior masculí com del sènior femení, que torna a participar a la lliga femenina formant combinat amb el CEU.

El cap de setmana començava amb una trobada d'Escoles, a Vilanova i la Geltrú, on a banda del SEL Vilanova i la Geltrú, participaren el RC Cornellà i el RC L'Hospitalet. Des de dos quarts d'onze del matí es disputaren partits en categoria aleví, benjamí i prebenjamí. Per molts jugadors vilanovins, aquesta era la seva primera experiència sobre la gespa del camp de rugby en el format de trobada, després de quatre setmanes d'entrenaments. La temporada oficial comença precisament aquest dissabte, en què es disputarà la primera jornada de les Trobades auspiciades des de la Federació Catalana de Rugby.

L'endemà, diumenge, el club tenia una doble cita: a Girona i a Badalona. A Girona, les noies del SEL s'enfrontaren, juntament amb les seves companyes del CEU, al potent GEiEG. Les gironines, amb més fons físic i un potent joc a la mà, van fer valer la seva superioritat enfront d'un combinat CEU-SEL que pagava caríssim el més mínim error. Per la seva banda, el sènior masculí del club es desplaçava a Badalona per enfrontar-se al RC Santa Coloma en la segona jornada de Tercera Catalana. Tot i millorar en determinades fases respecte al primer partit disputat a casa, enfront del Gòtics, els de santa Coloma van imposar el seu joc i van aprofitar la manca de tensió de la defensa vilanovina, que no va saber aturar els contraatacs dels colomencs i va pecar en molts moments de manca d'actitud. Tot i l'esprint final en el segon temps, els errors individuals van impedir que el SEL aprofités la superioritat numèrica fruit de l'exclusió de dos jugadors locals, i va acabar derrotat per 27 a 19.