Segona victòria del sènior masculí

El sènior masculí del Club de Rugby de la capital del Garraf va disputar diumenge passat el tercer partit de lliga, segon a casa. Vuitanta minuts que van servir per demostrar que, qui vulgui endur-se la victòria de Vilanova haurà de suar de valent I és que els vilanovins, tot i un inici de partit indecís, van endur-se finalment la victòria amb bonus ofensiu inclòs. Cincpunts que els permeten posar-se en el grup capdavanter de la lliga de Tercera Catalana i començar a marcar estil propi.

Davant d'un centenar de persones, i un cel carregat de núvols que amenaçaven tempesta, el sènior masculí del SEL va disputar diumenge passat el matx corresponent a la tercera jornada de lliga enfront del Químic RC, equip de Barcelona amb qui els vilanovins s'havien enfrontat dues vegades en temporades anteriors sense aconseguir la victòria. Els barcelonins van sortir entonats, i aviat s'avançaren en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat i un assaig. Els vilanovins van haver de treballar a la contra durant els primers quaranta minuts, per darrere en el marcador però sense deixar que els de La Teixonera disfrutessin d'un marge còmode. Al descans, el Químics disposava d'un avantatge de set punts, 10 a 17, i tot feia presagiar una segona part disputada. I així fou: el SEL, amb la davantera més entonada i amb més decisió, va disputar un bon segon temps, mantenint la possessió de l'ovalada amb fermesa en els rucks, i obrint la pilota als tres quarts, que trencaren en diferents ocasions la línia defensiva visitant. Fruit de la major concentració i dinamisme en el joc, els vilanovins aconseguiren quatre assajos que els permeteren aixecar la seva meitat de marcador fins als trenta-cinc punts, mentre que els barcelonins quedaven ancorats en els disset del primer temps. Isma Ripoll, tècnic del conjunt vilanoví, va fer especial incís en la segona part dels seus joves jugadors: “De la manera que hem jugat els segons quaranta minuts, pocs equips ens poden guanyar. És bo mantenir la imbatibilitat a casa, és bo continuar en una línia ascendent. Però hem de treballar la concentració fins aconseguir jugar els vuitanta minuts com la segona part d'avui”.

La setmana entrant, el sènior masculí del SEL Vilanova descansa; el sènior demení, per la seva banda, es desplaçarà a Sant Boi per disputar, conjuntament amb el CEU, el partit de la lliga femenina corresponent a la quarta jornada enfront la Unió Esportiva Santboiana.