Celebració del Dia del Club

Prop de cent cinquanta persones van gaudir el passat diumenge 23 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugby de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on gaudir del nostre esport i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració del tercer aniversari del SEL Vilanova.



D’aquesta manera, des de les onze del migdia al Camp de Rugby les pistes polisportives es van anar succeïnt diverses activitats d'entre les quals val la pena destacar els diferents partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament de recordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre una medalla commemorativa, i es destacà especialment el paper de diversos jugadors, que van rebre una menció especial per la seva actitud tan dins com fora del camp: José María Mercado (rovelló), Pau Galofré i Marino Alegre (prebenjamí), Xavi Mohedano (benjamí) i Moisés Guerrero (aleví). El club també va voler fer una especial menció al Guille Mesa, el Dani Mesa i la Glòria Ruiz, per les hores de dedicació al club en diversos aspectes. Pel que fa a les altres categories del Club, tant el David Porto com el Jordi Pachón, els dos primers jugadors del club a vestir la samarreta de la selecció catalana, van rebre un recordatori, així com també l'Elena Quesada, en representació de tot el femení però molt especialment per la seva persistència i entrega en els entrenaments. En Damián Blanquero va ser també protagonista d'una menció especial, per la seva tasca d'entrenador i aglutinador del femení, i pel seu destacat paper com a jugador del sènior. Finalment, en Leandro Martínez, Pepo, fins fa pocs dies entrenador del sènior, va rebre un sentit homenatge de tots els presents: a banda del recordatori, li fou lliurada la samarreta amb el número 10 que tantes vegades ha defensat durant els darrers tres anys.



L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, i per fer club. No serà aquesta la darrera activitat del SEL. Aquest cap de setmana, els infantils es desplacen a Cornellà per disputar la primera jornada de la Copa Catalana (dissabte 29), mentre que el sènior s'enfrontarà en un amistós als Carboners de Terrassa (diumenge 30 de maig, al Camp de Rugby de Vilanova). La setmana següent, el Club encara la celebració del seu primer torneig de rugby platja, que tindrà lloc a la platja del Far el matí del dissabte 5 de juny.