Comunicat Oficial del SEL Vilanova


El SEL Vilanova i la Geltrú (Club de Rugby), davant de la decisió de Leandro Raul Martínez Delgado, Pepo, de deixar el club a final d'aquesta temporada, vol fer públic el següent comunicat:

El SEL Vilanova i la Geltrú va començar a caminar l’any 2007. Quan el setembre d’aquell mateix any s’iniciaven els entrenaments, en Pepo va ser la persona triada per la Junta per tal de dinamitzar l’Escola de Rugby. Aviat, s’hi sumà el projecte del sènior. Des de llavors, la seva vinculació al club com a tècnic i també com a jugador, i el seu compromís, han estat una constant. Tres anys més tard, el projecte d’un club de rugby a la nostra ciutat ha deixat de ser una quimera per esdevenir un fet.

Respectem la decisió d’en Pepo, i com a Club, no podem sinó agrair la tasca feta per ell i per la seva família durant aquests anys amb la samarreta blau cel. En aquest període, s’han assentat les bases d’un projecte esportiu i social amb futur a la nostra ciutat, dels quals ell n'ha estat un peça clau. Continuarem treballant per fer créixer el coneixement del rugby i la seva pràctica a Vilanova i la Geltrú.

Des de la Junta Directiva no podem sinó desitjar-li el millor esdevenidor possible i volem deixar constància que passi el que passi, sempre tindrà un lloc al club.