El sènior del SEL, a un pas d’adjudicar-se el Triangular de Viladecans

Dissabte passat va ser una jornada d’alta intensitat per al rugby local. L’Escola del SEL va organitzar una trobada amb el Gòtics RC al matí, mentre que a la tarda els infantils i el sènior es desplaçaven a Viladecans per participar del Triangular que el club local organitzava a la ciutat del Baix Llobregat.

Després d’una setmana de pluges, el temps va acompanyar dissabte al matí, i els jugadors de l’Escola de Rugby del SEL, juntament amb els del Gòtics RC, van poder participar d’una esplèndida matinal de rugby amb un entrenament conjunt, jocs, partits (on totes les categories del SEL es van embutxacar la victòria) i un tercer temps especial. Finalitzada la temporada oficial, la intenció del club vilanoví era seguir amb l’activitat de l’Escola afavorint l’intercanvi d’experiències entre entrenadors i jugadors, fent especial atenció a la vessant més educativa de l'esport i la seva transmissió de valors. La jornada va ser rodona..

A la tarda, tant els infantils com el sènior es van desplaçar a Viladecans per disputar el triangular organitzat pel Rugby Sales Viladecans. Els infantils, integrats en el combinat Vilanova-Castelldefels, van realitzar un bon paper tot i mesurar-se amb dos equips de categoria sub19 (és a dir, quatre anys més grans en edat). La superioritat física dels contrincants va obligar a treballar a fons el Vilafels, que en els seus dos encontres va plantar cara de manera efectiva, amb un joc d’equip ben travat. Tot i acabar en darrer lloc, val la pena assenyalar que el combinat Vilanova-Castelldefels va jugar molt probablement els millors minuts de la temporada, fent retrocedir equips més potents físicament i aculant-los en molts moments en la seva meitat de camp.

Per la seva banda, el sènior del SEL saltava a la gespa en el primer partit del Triangular en la seva categoria per enfrontar-se als locals. La derrota de la setmana passada a Barcelona va servir de revulsiu per uns vilanovins que van treballar de manera efectiva, aprofitant tots els recursos del joc i imposant el seu ritme fins al punt d’engaltar als organitzadors un 0 a 26 en quaranta minuts. El segon partit, enfront del Castelldefels, era més complex: el CRUC acaba de guanyar el campionat de segona territorial i d’ascendir a primera, i la lògica feia pensar en una victòria còmode dels del Baix Llobregat. Però la concentració, la tensió i el treball dels vilanovins es van mantenir a un altíssim nivell, obligant el Castelldefels a treballar a fons per embutxacar-se el partit per 7 a 15. La derrota va deixar un bon sabor de boca als vilanovins, que amb actuacions com aquesta tenen garantit un bon paper en la disputa de la pròxima temporada.

L’activitat del club continua diumenge que ve, 23 de maig: el SEL Vilanova celebra al Camp de Rugby de les pistes polisportives de la ronda Ibèrica el Dia del Club. Una data que, com en les dues edicions anteriors, té com a objectiu celebrar el tercer aniversari del club desenvolupant la vessant més social del rugby, amb esport i jocs, i que està adreçada tant als jugadors com als seus amics i familiars.
Tant aviat com disposem de fotografies,
us les oferirem a través d'aquest mateix web