Bon final de temporada de l'Escola



El passat cap de setmana, l’Escola de Rugby del SEL Vilanova va desplaçar-se a Barcelona per participar de la darrera jornada de la temporada; els resultats van ser òptims, com ho fou també la participació del sènior al triangular organitzat a Cornellà per commemorar el vuitantè aniversari del Club del Baix Llobregat. El femení, per la seva banda, organitzà diumenge al matí una trobada amb el mateix RC Cornellà i el RC Martorell.

De notable es pot qualificar l’actuació de les categories inferiors del SEL en la darrera jornada d’Escoles de Rugby, disputada el passat dissabte al matí a les pistes universitàries de Barcelona. Al club vilanoví l’acompanyaren el club amfitrió, el FC Barcelona, i el CEU barceloní. Els vilanovins van estar a l’alçada d’una cita esportivament complexa, ja que els dos clubs rivals són dos clubs potents i amb tradició; els joves del SEL van disputar els seus partits amb concentració i actitud, en una matinal en què el temps va ajudar a arrodonir perfectament l’activitat esportiva; els més petits de l’Escola, els “minis”, van disfrutar d’un entrenament conjunt i un partit disputat amb inusitada intensitat. De la resta de categories, el qui obtingueren millors resultat foren els alevins, que s’embutxacaren una victòria i un treballat empat; els prebenjamins, per la seva banda, venceren al FC Barcelona i van caure davant del CEU. Els benjamins, per la seva banda, no van estar tan afortunats en els resultats, tot i desenvolupar un joc dinàmic i força plàstic. Un bon final de temporada dels tres clubs participants.


El sènior es desplaçà a Cornellà del Llobregat per participar dels actes esportius del Vuitantè Aniversari del club del Baix Llobregat. L’equip amfitrió, el SEL Vilanova i el RC Martorell s’enfrontaren en un triangular on els tres equips aprofitaren per rodar les noves incorporacions i fer provatures sobre la gespa d’un Estadi Municipal que va ser testimoni de tres partits de rugby fresc i directe. Els vilanovins van perdre davant del club amfitrió, i empataren amb el Martorell. Més enllà dels resultats, però, des del club volen destacar la presència del SEL Vilanova en la celebració: “que un club faci vuitanta anys i pensi en nosaltres, diu molt del club que ens convida, però també de la feina desenvolupada pel SEL en els escassos tres anys de vida del club”.

Diumenge al matí, el SEL Vilanova va organitzar al Camp de Rugby de les pistes d’atletisme un entrenament conjunt amb els femenins del RC Cornellà i del RC Martorell. Com a continuació de la tasca d’implantació i creixement del femení, un cop finalitzada la temporada regular, el club vilanoví va impulsar aquesta trobada per tal d’afavorir l’intercanvi d’experiències entre els tres entrenadors, així com també entre les jugadores; el matí finalitzà amb un partit entre un combinat del SEL Vilanova i el RC Cornellà, i les jugadores del RC Martorell; el matx acabà en empat. Fonts del club han volgut destacar la importància d’aquesta trobada femenina de cara a la consolidació de les bones relacions entre els tres clubs, i a l’afermament del rugby femení a la ciutat.

Fotografies de la trobada d'Escoles fetes
per en Dani Mesa, clicant aquí