Victòria en el debut del rugby femení a la ciutat

El cap de setmana passat, l'activitat del SEL Vilanova va desenvolupar-se fonamentalment el dissabte, dia en què l'Escola visitava la Mar Bella (Barcelona), i el femení disputava el primer partit de rugby femení de la història de la nostra ciutat. En ambdós casos, els resultats acompanyaren.

I és que dissabte, l'Escola del SEL Vilanova va desplaçar-se a la Mar Bella per participar en la penúltima jornada d'Escoles de Rugby de la Temporada 2010/2011. A banda del club del Garraf, assistien a la cita el Castelldefels i el CNPN barceloní. El matí va començar amb el duel entre els alevins del SEL i el Castelldefels: després d'un primer temps no gaire fi, els vilanovins van sorprendre tothom amb una segona part excepcional, concretant la remuntada i assolint la primera victòria del SEL en la jornada. Els benjamins i prebenjamins van prendre nota de l'actitud dels seus companys, i van disputar amb intensitat, concentració i continuïtat els seus partits, aconseguint també meritòries victòries. L'endemà diumenge, el sub23 del SEL disputava el segon partit de la lliga de la seva categoria enfront l'Hospitalet: en concurs amb el Cornellà, els vilanovins van aconseguir la seva segona victòria en un partit disputadíssim, en què al final el marcador reflectí un 32 a 30 en favor dels de blau cel.



Però va ser dissabte a la tarda, al Camp de Rugby de Vilanova, on es produí l'acte més important del cap de setmana: el combinat femení entre el CEU i el SEL disputava el primer partit de rugby femení de la història de la ciutat. El rival, el CR Tarragona, va començar intentant aprofitar la superioritat en determinats moments de la seva davantera, però les noies del CEU/SEL no van tardar en imposar el seu ritme, desbordant per les ales, i desgranant assajos per velocitat. Abans del quart d'hora, dues marques ja havien pujat al caseller de les locals, una d'elles aconseguida per la vilanovina Clàudia López. Amb marge en el marcador, el partit va mantenir la intensitat, i al segon temps les tarragonines van empényer amb força per aconseguir el preuat assaig. Al final, 41 a 5 i quarta victòria pel combinat CEU/SEL, la setmana anterior del desplaçament a Lleida per al darrer partit de la temporada. En acabar l'encontre, el SEL va aprofitar per oferir un tercer temps especial per les jugadores, amb presència de la regidora d'Equitat sra. Miríam Espinàs, que va fer lliurament a la capitana del CEU un present recordatori d'aquest primer partit de rugby femení a la ciutat. Fonts del club han indicat que "aquesta era una jornada pel nostre club, i per l'esport femení a la ciutat: amb aquest primer partit continuem construïnt un projecte, el del rugby vilanoví, que cada cop abasta més gent i més il·lusió".



Les fotografies del Denis al complet,

Les fotografies fetes pels amics del CEU,