El femení cau derrotat en l'últim partit de la temporada

El passat dissabte, les noies del SEL Vilanova es desplaçaren a la terra ferma per disputar, conjuntament amb les seves companyes del CEU, el darrer partit de la temporada oficial enfront de l'INEF Lleida. Per la seva banda, el sènior masculí del club organitzà al camp de rugby de la ciutat un triangular amb la participació del mateix CEU i del TGV.

El combinat SEL/CEU afrontava el seu darrer partit de lliga, després de la victòria enfront del RC Tarragona de la setmana passada, amb la intenció d'aconseguir la seva cinquena victòria en la competició. I el començament del partit va ser intens per part de les vilanovines: dominant les fases de joc estàtic, treballant gran part del temps en camp contrari, el CEU/SEL guanyava metres i aculava les locals en la seva meitat de camp, d'on miraven d'allunyar la pilota com podien. Abans d'arribar al descans, però, una intercepció va permetre l'INEF Lleida muntar un ràpid contraatac i aconseguir el primer assaig, amb transformació, de l'encontre; el 7 a 0 del descans no va influir en la mentalitat del combinat de vilanovines i barcelonines, que van continuar treballant a fons per tal de controlar el joc. Tot i disputar el seu millor partit com a conjunt, el domini de la pilota no es traduïa en el marcador, i serien de nou les lleidatanes les que aconseguirien una marca aprofitant un error (12-0). Tot i la derrota, fruit més d'errors propis que no pas de manca de concentració, el combinat CEU/SEL va acabar amb bon regust de boca gràcies a la intensitat i a l'actitud amb què s'afronta el matx.


Al camp de rugby de la ciutat, el sènior organitzà un triangular per acomiadar la temporada a casa; els convidats foren el CEU barceloní, i el combinat de jugadors TGV. A l'igual que a principi de temporada, en què el club vilanoví començà la seva singladura amb un triangular amb la participació del Martorell i el Terrassa, els jugadors vilanovins van voler acomiadar la temporada 2010/2011 amb una festa del rugby en què, tot i que la pluja va fer notable acte de presència, més que el resultat o el joc primés l'esperit del rugby i la camaraderia entre els jugadors dels tres combinats. Tot i que la temporada no s'ha acabat (resten la participació en el vuitantè aniversari del RC Cornellà el dissabte 21 de maig, la celebració del Dia del Club i el torneig de Rugby Platja), l'acte va servir per tancar el cicle de partits a casa, i per poder compartir una bona estona sobre la gespa i durant el tercer temps. "Aquesta ha estat la nostra primera temporada en competició oficial", han indicat fonts de la direcció tècnica, "i tot i que no és hora de fer valoracions, és molt positiu haver acabat quarts de la fase regular; i encara és més positiu que a hores d'ara continui el degoteig d'incorporacions. El club va creixent, van arribant nous jugadors, i això ens empeny a continuar endavant".



Fotografies del Triangular de Vilanova, by Denis León

Fotografies del partit SEL-CEU vs INEF Lleida, by CEU