Bons resultats del rugby vilanoví


EL SÈNIOR ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA ENFRONT L'ARENYS

De notables es poden qualificar els resultats esportius de les diferents categories del rugby vilanoví aquest darrer cap de setmana. Tant en les categories d’Escola, com en infantils i sènior masculí, les actuacions dels equips es poden definir com a òptimes.



Dissabte passat, les categories d’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú van desplaçar-se a Cornellà per participar de la cinquena jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació Catalana, la primera de 2012. Després de l’atura per festes, els més petits del rugby vilanoví van tornar a disputar partits, aquest cop enfront del Químic ER i del CEU barceloní. Van ser els alevins els primers en afrontar els seus compromisos enfront dels dos clubs. Els vilanovins van afrontar els dos matx amb serietat, ben conjuntats i amb un notable joc; els resultats no van acabar d’acompanyar el joc dels vilanovins, que van veure com els dos rivals s’imposaven per un estret marge. La resta de les categories comptaren els seus partits per victòries, destacant la combativitat dels benjamins i la capacitat de joc dels prebenjamins i minis, que demostraren sobre la gespa de l’Estadi de Cornellà la seva contínua progressió i un esperit d’equip envejable.



Els infantils, per la seva banda, es desplaçaren a Granollers per enfrontar-se al XV del Vallès; els vilanovins, amb domini del joc al peu i una davantera potent, van saber imposar el seu ritme en un partit en què l’equip local trepitjà en comptades ocasions la meitat de camp vilanovina; al final, el marcador reflectiu un clar 0 a 62 a favor dels vilanovins.



Diumenge al matí, el sènior masculí del club disputava el seu desè partit de tercera catalana. El partit, enfront el CE Arenys, va comptar amb la presència de l’Alcaldesa, sra. Neus Lloveras, i del regidor de Medi Ambient, sr. Jaume Munné. L’encontre va començar amb l’equip visitant avançant-se en el marcador gràcies a un drop; el 0 a 3, però, va ser un resultat fugisser. Els vilanovins van intentar marcar el tempo del partit, aplicant un joc de tres quarts ràpid, però la defensa visitant ho impedia aplicant-se al límit. Al descans, però, els vilanovins ja havien capgirat el marcador, que reflectia un 15 a 6 en favor dels de blau cel.



Els segons quaranta minuts van veure un SEL més centrat i amb més capacitat de desbordar amb el joc a la mà; tot i existir alguns errors individuals, el joc de conjunt va permetre anar sumant punts en el marcador fins el 46 a 6 final, que permetia als vilanovins retrobar-se amb la victòria i embutxacar-se els quatre punts de la victòria, i el bonus ofensiu per haver aconseguit més de quatre assajos. Després del partit, l’Alcaldesa de la ciutat va baixar al camp a saludar els jugadors i el cos tècnic de l’equip, acompanyada per membres de la Junta Directiva del Club i d’un jugador de la categoria sub8, la més petita del club, que li oferí una pilota signada pels jugadors del sènior masculí i femení com a acte d’agraïment per la seva presència. Amb el resultat final, el sènior del club es retroba amb la victòria i manté les seves opcions en el grup capdavanter de la lliga.



Fotogafies Jornada d’Escoles,

Fotografies Infantils.

Fotografies Sènior,