Derrota a Barcelona

Per al segon partit del 2012, el SEL Vilanova i la Geltrú es desplaçava a Barcelona, concretament a les instal·lacions de la Mar Bella, per tal d'enfrontar-se a l'ARPN. Els vilanovins afrontaven el partit amb algunes baixes importants per lesió, enfront d'un rival jove que s'esperava dur i amb capacitat de joc als tres quarts.

La trobada va començar amb mals averanys per als vilanovins, ja que una lesió inoportuna del primer centre dels blaus va obligar a trastocar l'aliniació dissenyada per l'entrenador, Ismael Ripoll. Tot amb tot, el SEL va saltar a la gespa de la Mar Bella amb la intenció de fer oblidar la derrota encaixada feia set dies a casa, enfront del Rugby Sales Viladecans; els locals van aprofitar la seva inicial força de davantera per aconseguir el primer assaig i, a partir d'aquest moment, els vilanovins van intentar trobar el seu joc sobre el camp. Durant una part del primer temps, trepitjant terreny contrari, semblaven aconseguir-ho amb bones combinacions a la mà i una bona defensa de la possessió de la pilota; tot i així, no van poder concretar aquest joc en l'àrea local en el marcador, i al descans aquest reflectia un 10 a 0 a favor de l'ARPN. A la represa, els vilanovins van intentar-ho de nou, però els barcelonins demostraven duresa i rapidesa en la defensa, fet que sumat a la curta banqueta dels vilanovins, determinà en gran part el desenvolupament del joc. Els vilanovins, tot i veure com els locals aconseguien dos assajos més, no van donar el seu braç a tòrcer i van sumar un assaig d'orgull. Durant els vuitanta minuts, el XV de la capital del Garraf va jugar, sense cometre gaire errades, però el rival va estar millor posicionat, més intens i més dur. Per a Isma Ripoll, l'entrenador dels vilanovins, a banda del joc vist sobre la gespa cal tenir en compte també que “fins ara, en quatre mesos d'entrenaments i tres de temporada, les lesions ens havien respectat. En quinze dies, però, la torna s'ha girat. I això, vulguis o no, ens afecta. En línies generals, estic content amb l'actitud i el treball de l'equip”.

El proper compromís del sènior masculí del SEL Vilanova i la Geltrú és aquest diumenge, 22 de gener, de nou al Camp de Rugby de Vilanova a partir de les dotze, enfront del CE Arenys de Munt.