El SEL, al Memorial Baldiri Aleu

Derrota amb regust dolç dels infantils


El passat cap de setmana, els més menuts del rugby vilanoví van desplaçar-se a sant Boi de Llobregat per participar del Memorial Baldiri Aleu; per la seva banda, els infantils van disputar un partit amistós enfront del BUC de Barcelona.


La UE Santboiana va organitzar el dissabte 28 de gener la primera edició del Memorial Baldiri Aleu, adreçat exclusivament a la categoria mini (sub8). Una desena llarga d’equips d’aquesta categoria, entre els quals hi havia el SEL Vilanova, van participar d’una matinal de rugby amb jocs i partits en la qual, tot i que el temps no va acabar d’acompanyar, les jugadores i els jugadors van disfrutar al màxim. Els jugadors del SEL van disputar quatre partits intensos i entretinguts, enfront els barcelonins de l’ARPN, el Sant Cugat i els gironins GEiEG i Torroella. Intensitat, diversió i actitud foren els comuns denominadors dels vilanovins en una jornada que la pluja intermitent va intentar aigualir sense aconseguir-ho. L’altra categoria en joc del club aquest passat cap de setmana foren els infantils, que disputaren a Cornellà un amistós enfront del BUC. Els infantils del BUC, que militen dues divisions per sobre dels vilanovins, van veure’s sorpresos al principi del matx per una sortida fulgurant dels infantils del SEL Vilanova, que van aconseguir tres assajos i que amb una defensa agressiva mantenien a ratlla el rival. A mesura que passaren els minuts, però, el BUC va anar assentant-se en el terreny de joc i va anar imposant mica en mica el seu ritme, fins aconseguir capgirar el marcador, i endur-se finalment el partit després dels vuitanta minuts de joc, per un ajustat 32 a 39. Encara en categoria infantil, el jugador vilanoví Guillermo Mesa ha continuat aquests darrers dies els seus entrenaments amb la selecció catalana; el jugador vilanoví porta des del mes de desembre de l’any passat entrenant amb la selecció a bon nivell, i aquest passat dilluns disputà un amistós amb la samarreta de la Ginesta a sant Cugat.



Aquest cap de setmana, l’activitat del SEL Vilanova continua en doble escenari. El dissabte 4 de febrer, a partir de les 12 del migdia, els infantils disputaran un amistós enfront del RC Tarragona; el sènior masculí, per la seva banda, es desplaçarà diumenge per enfrontar-se en l’onzè partit de lliga al RC Mataró.